nevera a hádky

Príspevok v téme: nevera a hádky
relax

Chlapovi, ktorý bol svojej žene neverný a tvári sa, že je to všetko kvôli nej, lebo ona vraj zlyhala ako žena,myslíte, že by sa mu mala dat šanca? Ja som to urobila, aj som mu povedala, že on zlyhal ako chlap,ale tie hádky už aj kvôli maličkostiam sú vyčerpavajúce.O tom že sa ma nechce ani dotknúť, ani nevravím. On by to chcel vydržať v takomto vzťahu aspoň do konca roka, potom asi pôjde robiť vonku.Prečo si tú neveru nechce pripustiť? Rada by som si prečítala názor nejakých mužov.

lubka100

Ako som predpokladala, prisiel, na Mikulasa-dat malej darcek. Nepustila som ho do bytu,kratky rozhovor prebehol vonku. Na otazku, preco mi to urobil, len splietal, ze to bol skrat...Zvlastne ze uz druhy krat..(VRAJ..)Mozno keby sme boli manzelia, mali spolu dieta, mali spolocne byvanie, mozno by som sancu dala.Dufam, ze mi ho znova nebude luto a vydrzim, to predvianocne obdobie mi na sile nepridava..PS : MYSLIM, ZE JE JEDNO CI TO UROBIL S POULICNOU ALEBO INOU-"NORMALNOU",ZRADIL A TO JE PODSTATNE.

brunca

sme ta trosku zotreli janosik,ale ja chapem co chces povedat.kedysi davno som citala taky "uzasny" clanok s jednym muzom,ktory mal super manzelstvo,svoju zenu miloval nadovsetko,nic jej nechybalo,lenze cele roky potreboval chodit za prostitutkami. proste ho cosi na tom pritahovalo-zaplatit si za to co chce,a co aj presne dostane. ten clanok som doteraz nepochopila.

giv

brunca,som ti na naj kocky.a ty tu? nevera je vzdy len nevera,nech uz je to s kymkolvek!!!! este to,tolerovat muzovi,ked by mi chodil za penieze niekam.na takeho by som sa uz nedokazala ani pozriet!!!
co tak,janosik,keby ona davala muzom za peniaze? ako by to mal on brat? ako by si to bral ty? vsak by to nebola normalna nevera. nebral by si to tak tragicky ale toleroval,dufam .
):{{{{{{{

brunca

nevera je vzdy nevera-neviem ci to mas brat menej tragicky ked ta podviedol s prostitutkou,ale vzdy je to lepsie ako s najlepsou kamoskou,no nie?
inak damy kazdy chlap je neverny, len niektore o tom nevieme.

lubka100

Problemom je, ze podviedol, je jedno ci to bola prostitutka, alebo niekto iny. Podviedol, oklamal, zradil. Mam to brat menej tragicky, ked to bola prostitutka?