Vie niekto vysvetlit tento fenomen?
Preco sa zeny tvaria,ze su romanticke a citlive,ale ide im len o peniaze?
SHAKTI, teraz nechapem, o com tocis. Ty sa s kvakinkom poznas? Nieco mi uslo?
vrana k vrane sada. kvakinko, aku si hladas, taku najdes.
kvakinko, coby nie, staci si precitat ine temy, nie len v casti kozmetika. V reale poznam takych muzov asi 99%. Asi preto, ze si chlap to nevidis. Ano je tu vela tem o kozmetike a podobne,ale je tu aj vela zien, ktore s atrapia pre chlapov, ktorym dali svetko a chlapi sa zachpvali ako svine,, treba len pozornejsie citat.
rarm, tak to uz je fakt ubohe povysovat sa na zaklade toho ci niekto ovlada alebo nie gramatiku...
aj ja viem mnoho veci, ktore ty asi neovladas a zato sa nad teba nejdem povysovat...
hmmm rarm a kde mám ešte chybu okrem slova pýšiť?
rarm už nevieš ako tak používaš totálne trápne argumenty. Nemám záujem sa s niekým zoznamovať. rarm zlato neviem ako môžeš vedieť čo je správne iba z počutia? Keď si to nezažil-la na vlastnej koži? Potom ľudí iba súdiš a nepoznáš pravdu. Ale toho ukážkou sú aj tvoje príspevky.
Sklamem ťa rarm, ja kvakinkove ani nikoho iného prachy nepotrebujem a ani nechcem, lebo život zlato moje je úplne o niečom inom a to si za žiadne prachy nikdy nekúpiš ale to by si vedela, kebyže veci posudzuješ iba v tom prípade ak ich zažiješ na vlastnej koži. Lebo takto to fičí iba po povrchu a charakter veškerý-žádný. Skôr by som povedala že ty si presne žena o akej kvakinko píše a zacítila si čosi ty :-)
škoda debatovať s takým indivíduom
Nie som ucitelka slovenciny, ale ked uz idem niekoho kritizovat a nazyvat ho tupcom, aspon to robim gramaticky spravne, lebo inac by som tym tupcom bola ja.
kvakinko a este jedna vec, tie zeny ktore opisujes nemaju srdce. Vies ja ked som bola pubertiacka som si vzdy myslela, ze kto ma prachy ma vsteko,ale nie je to tak. NAco mat partnera ktory ma prachy a nevenuje mi pozornost, pohladenie, dostatocne vela lasky? Ved to nie je ani partner a co an tom ze ma prachy? Z toho clovek citovo nevyzije, mozno fyzicky, ale to lati aj o pipkach, skvele vlasy, skvela postava, vsetko skvele. Po 2-3 detoch sa mozno rozkysnu, cim budu starsie, tym viac bude krasa odchadzat. To iste s ad apovedat aj o tom. NO myslim, ze je na tebe,ako sa postavis k svojej partnerke. JA keby som prachata, nikdy by som to chlapovi najavo nedala, az casom, keby som videla, ze si ma vazi a skutocne ma miluje by som urcite chcela, aby sme s amali fajn, lebo an druhej strane, naco mat prachy, ked sa nemas s kym odelit. Vies da sa to rozoberat donekonecna.
shelby,
staci ked sa pozries na forum a uvidis,ze tkaych zien je vela.Ale ani jeden muz,akeho ty spominas.
rarm a o si ty moja??ucitelka slovenciny??