Preco sa zeny tvaria,ze su romanticke a citlive,ale ide im len o peniaze?

jajaja295

rarm ty sa tu ako o co pokusas?zrejme mas nejaky extra velky komplex a potrebujes si ho tu vybit a zrejme ti nejaka ta modelka prebrala chlapa a preto tu tak reagujes a nezabudni mi skontrolovat pravopis ok?

schelby

rarm, ale tato tema je na diskutovanie, vies zeny je tu napisane vseobecne, mohol tam napisat, ze preco niektore zeny.... bla bla bla, ale je tam zeny, co vedie k diskusii a preco by mu nemohol niekto oponovat tymm, ze su aj normalne? Ved o to tu ie, diskutovat, ved len keby mu tu niekto prikyvuje ze ano ano mas pravdu, jaj su take, tak by to nikam neviedlo a tato tema by tym padom stratila svoj zmysel.

mini

rarm chcela by som vediet ze ci aj vsetci tvoji kamosi a znamy pisu tak bezchybne ako ty a ze ci sa aj nad nich povysujes??alebo vy ste skupinka tych najdokonalejsich z dokonalych??

rarm

mini, este male upozornenie-tato tema nie je o zenach, ktore sa staraju o rodinu..Usporiadane matky troch deti nie su sorta zien, o ktorych sa tu pise.

schelby

rarm nie vsetci su dokonali, ze ovladaju pravopis, obcas sa chybicka podari kazdemu, aj tomu najdokonalejsiemu. Ja tiez s aniekedy pozastavim na ty, ze niekto vie tak napisat slovo,ale nesudim podla toho nikoho. Ja tiez nie som dokonala a neovladam vsetko! A to, ze niekto neovlada gramatiku je len jeho osobna vec.

mini

to ani jeden chlap navidi ze zena okrem toho ze chodi do roboty,este aj vari upratuje a stara sa o deti zatial co chlap sedi niekde vonku s kamaratmi a dobre sa zabava lebo vie ze doma ma vsetko pripravene,a co zeny tie co ntie nechcu ist vonka a vypnut??

rarm dobre moja..

rarm

Osobne si myslim, na zaklade skusenosti, ze ovladat gramatiku je absolutne minimalny zaklad nutny pre zivot. To v praci pisete gramaticky nespravne a toleruju vam to? Nepovazujem to za povysovanie, povazujem to za zaklad komunikacie. Ale ked clovek nie je schopny ani napisat par viet bez hrubiek, tak vazne premyslam, co ma v hlave, pokial netrpi dyslexiou a dysgrafiou.

schelby

kvakinko a dalsia vec, jasne ze s alahsie pise o kozmetike a podobne, ved nie kazdy pozna toto forum a ked ma zena problem s chlapom urcite nejde hladat na nete riesenia, je to logicke, ale no pre teba mozno nie.