Vie niekto vysvetlit tento fenomen?
Preco sa zeny tvaria,ze su romanticke a citlive,ale ide im len o peniaze?
rarm, vies kolko som ja rozmyslala nad tym ci sa pise slovo hanba s "M" alebo s "N"?
dakujem za ocenenie, ale aj ked teraz nieco nenapisem uplne, ze gramaticky opacne, to este nevypoveda o mojom charaktere...
ludia, ale ja uz idem... ked chcete sa hadajte dalej, ale podla mna to uz ani vyznam nema... bye
kvakinko, chyba bude v systeme hladania tej spravnej zeny. Tych, co vsetky prachy minu na starostlivost o svoj zovnajsok, urcite nie je 100% v zenskej populacii. Co tak si zmapovat situacie, kde sa s tymi zenami zoznamujes?
kvakinko domnienky, ake domnienky? JA ti pisem veci realne zo ZIVOTA!
moniqa87, nahodou pises fajn, pravopisne chyby tu nemas, ak neratam chybajuce ciarky, ale az tak pedantna nie som. Kritizujem hrubky.
shelby,
to o com ty pises su len domnienky.Ja ti pisem ofaktoch.O nekonecnom mnozstve reklam na kozmetiku, solarka, fitka.na ktore zeny utracaju peniaze. Zijes na ZEmy,alebo na nejakej inej planete?
Inac je to super:
Jedna z Vas ma povazuje za modelku cicajucu prachy z chlapa a druha za babu, ktorej modelka chlapa prebrala. A dalsia za toho chlapa, o ktoreho ide. Tak sa dohodnite, aku rolu mam hrat, OK?
rarm, aj na to aby vedel clovek pravopis musi mat nadanie...
ja na slovensky pravopis nadanie nemam a nehanbim sa to priznat, aj ked sa snazim dobre pisat, nie vzdy sa mi to dari...
ja mam nadanie na matiku a to tiez nemusi mat kazdy...
niekto iny ma nadanie na malovanie... hotovy picasso, ale nevypocita ti ani linearnu funkciu a ani nenapise odstavec bez jedinej chyby...
niektori jazykovedci by ti strom nenakreslili ani keby si im ruky polamala...
to ci v praci uradne dokumenty piseme spravne... hh, ved na to si kazdy dava pozor, ale ked clovek pise rychlo a nie je jeho hlavnym(keby sa dalo, tak slovo "hlavnym" podciarknem) umyslom napisat to korektne, tak sa nie vzdy nad tym zamysla...
Ziadna modelka mi chlapa neprebrala :-D A neviem, co myslis tym "O co sa pokusas?".
Len reagujem na mini, ktora ma nazvala tupou a napisala to s pravopisnou chybou, takze ked uz idete niekoho nazyvat tupcom, urobte to aspon poriadne :-D
rarm mozno ovladate bezchybne pravopis ale inak si moja dobre zakomplexovana,zeby ta uz prestal podporovat financne nejaky tvoj ulovok??
inak mi to tu uz pripada, trapne, ze niekto tu riesi gramatiku, Boze ludia, serte na to, normalne ma to vytaca, kto nevie gramatiku, je to jeho problem, ved to je kazdeho osobna vec. A ovladanie gramatiky a nasobilky pripadne vybranych slov nesvedci o inteligencii, moze to clovek ovladat a pritom moze byt tupy a hlupy a chrapun. V zivote su aj dolezitejsie veci ako gramatika. Apoznam ludi ,ktori su naozaj inteligentni a daleko to dotiahli a ked nieco pisu, radsej si to daju skontrolovat a nhambia sa za to,priznaju si, ze nie su dokonali. Ja na tom nic zle nevidim. Sme len LUDIA