Mojím problémom je červenanie - strach zo začervenania sa v určitých situáciách. Je to nepríjemné a trápne zároveň. Napr. červenám sa skoro vždy, keď sa ma niekto niečo osobné spýta, keď mám v spoločnosti povedať svoj názor, teda skoro vždy. Je to veľmi ponižujúce. Ak môžte pomôžte, ďakujeeeeeeem.
------------------------
Červenanie - ako tomu zabranit?
na to vybielenie pleti? nie, kedze som si precitala nazor, teda prispevok jednej baby a pochopila som, ze take nieco nie je mozne urobit... teraz chapem, ked beriem tie antidepresiva, ze to nie je ani o sebavedomi ako o napati v tele... o neuvolnenosti... isto si uz videla ludi, ktori vystupuju pred ludmi a su uplne v pohode, pokojne dychaju...su uvolneni, pohoda, klidek, tabáček... mne na prvom mieste pomohli tie antidepresiva a potom tie dalsie veci, ktore som uz popisala...
nina11: ahoj, sorry že sa miešam, ale aký myslíš zákrok ???
moj pribeh: veď choď k psychologovi, pôjdem asi aj ja lebo inak sa to nedá...sám to človek nedokáže
ja(ajja) bola si na ten zakrok?
v prispevkoch je vsetko napisane.. aj vek aj vsetko okolo toho . ja uz neviem ako s tym bojovat ...
hallooo...
odpíš prosím...musíme si nejako pomôcť
si ešte tu?...hmm?...čo ty nato?
a koľko máš ty rokov?
veď to skús...skúsime to obidve...písali tam, že dajaká kniha od Praska či dačo také...čo ak to pomôže...ja to teda tak nenechám...lebo to bude možno časom ešte horšie a horšie...až nakoniec skončíme dakde na psychiatrii