Červenanie - ako tomu zabranit?

Príspevok v téme: Červenanie - ako tomu zabranit?

Mojím problémom je červenanie - strach zo začervenania sa v určitých situáciách. Je to nepríjemné a trápne zároveň. Napr. červenám sa skoro vždy, keď sa ma niekto niečo osobné spýta, keď mám v spoločnosti povedať svoj názor, teda skoro vždy. Je to veľmi ponižujúce. Ak môžte pomôžte, ďakujeeeeeeem.
------------------------

damienka

mne raz jedna znama povedala ze dostala na to nejake tabletky ..neviem ake to boli a bolo to uz dost davno ale spytat sa mozte ci nieco take existuje

Simoniiina

cooo? to sa neda liecit? to mi ani nehovorte :( ja som myslela ze zajdem ku koznej a nieco mi nato da aby to bolo v poho s tymto sa neda zit je to hrozne :(

amina29

ahojte. ja som nikdy doteraz nemala podobný problém, akurát ked sa mi nejaký fesák páčil. Lenže posledný rok sa mi robia červené flaky na dekolte a krku vzdy ked sa zhováram s niekým cudzím a u lekárov to je najhorsie. Zašla som aj k psychologicke, lebo som si myslela ze manžel mi natolko udupal sebavedomie ze to je z toho. No a ona mi povedala ,ze to nema nič so sebavedomím,ale ze ja v danom prípade prežívam strachovú situáciu, vyvíjam uzkost a strach v sebe, zvysuje sa tep, stúpa adrenalín a rozšíria sa cievy a tým sa vytvoria tieto flaky. Neda sa to vobec liečit. Ze vraj pravidelne treba dýchat, nemysliet na to, udržiavat sebasugesciu apodobne hovadinky. Co samozrejme vobec nezaberá. zajtra tam skusim zabehnut, ci mi neda nejaké lieky na ukludnenie .

bojazliva777

prejav uuspesne zvladnutyyy :)) a mam to za jednaa!: ) Bolo to celkom v poho... mozno preto ze chybal spoluziak kt lubi mat poznamky .. tak som asi bola menej nerovzna:) Ale hlavne ze je po tom ..

purblanka

áno,presne,máte pravdu-tiež milujem ked sa červenám,a mi to dotyčná osoba pripomenie-neznášam takych ľudí.Zažívala som to často,človek sa cíti naozaj ako ozajstná nula so žiadnym sebavedomím.