Bodyka

Emily8282

Vrelo súhlasím! Neverte DERMACENTRU! Osobná skusenosť. Klamú aké efektívne procedúry majú a nič pravdy!! Zamestnanci sa im tam menia ako ponožky, asi majú dôvod. Ponúkajú predraženú kozmetiku, ktorá vôbec nemá takú hodnotu. Vraj " prírodná " ale parabénov má habadej. Otras!!!

Sunday

Neodporucam vam salon Dermacenter v Kosiciach v OC Galeria. Ide tam len o zisky,nemaju uprimnu snahu pomoct vam. Same staznosti su na nich,stale sa tam menia kozmeticky. Robota je robena narychlo a nestihaju sa dostatocne zaskolit. Na oko posobi tento salon velmi profesionalnym dojmom,ale zdanie klame. Verte radsej salonom,ktore su overene rokmi tj. 10-20 rokov a nie ako henten. Pristroje majitel kupuje v Polsku ako tu uz bolo zmienene

SimonkaKE

Neverte Dermacentru v KE same staznosti na nich a Janka234 ty si urcite zamestnanec alebo nebodaj majitel lebo len on kazdeho obvinuje ze ma cinske stroje a pritom ich sam kupuje v Polsku :D :D :D

a-na

Ahojte, takžtiež som bola na kavitácií, a po prvom sedení ani milimeter (podľa mojich domácich meraní) podla meraní v salone cca 2cm.. takže odporučam sa riadiť vlastným metrom doma :-)

aktivistka

Dobry den,
nedalo mi nezapojit sa :) som majitelka salonu a tiez mame pristroj na Kavitaciu a pravdou je, ze mam klientky, u ktorych po 4tom sedeni nebolo potrebne ziadne ine sedenie a mam aj take, u ktorych sa vysledok nedostavil po 10sedeni :( a to po kazdom sedeni ma zakaznik este 30minut vo Vacustyler (mechanicka lymphomasaz)!!! myslim si, ze je uplne jedno z akej firmy pouzivate pristroj, pretoze vsetky su si podobne vykonom, je to len o znacke :( ale skor si myslim, ze kazde telo je ine a u kazdeho to inak plati a preto nie je zarucene, ze prave vam to pomoze :( bohuzial je to nie mile pocut, ale ja o tom informujem vsetky svoje zakaznicky!!! a hlavne dolezite je upravit stravu, pit vela vody a sportovat!!!
dufam, ze som vas nesklamala
s pozdravom
Petra

verbena

Vie mi niekto poradit ako to je s kontraindikáciami pri kavitácii?
Konkretne mam na mysli vysoký cholesterol. V niektorých dostupných článkoch na internete sa to spomína, inde ani zmienka.

alex855

Ahojte,
pracujem s prístrojom Bodyka už dlhšiu dobu. Táto neinvazívna liposukcia sa od klasickej invazívnej, teda chirurgickej líši tým, že v podkoží Vám tuk odstráni rovnomerne, pri invazívnej nerovnomerne. V praxi to znamená to, že po invazívnej na miestach, kde tuk neodstránili, sa tuk znova časom znova hromadí a strieda sa s miestami, kde tuk bol odstránený- vznikajú hrudky. Napríklad mám klientku, ktorá má pravé vnútorné stehno po invazívnej liposukcii pekné hladké a ěavé stehno hrudkovité...Dorábam to teda ultrazvukom. Alebo mám inú klienku po invazívnej liposukcii brucha, ktorú absolvovala pred dvoma rokmi a má vyše 1 pol centimetrové trvalé jazvy po oboch stranách brucha. Takmer všetky klientky, ktoré absolvovali chirurgickú liposukciu mi hovoria, že keby existoval ultrazvukový prístroj Bodyka, určite by volili neinvazívnu liposukciu.
Ošetrenie prístojom Bodyka je bezbolestné, bezpečné vďaka zabudovanému kontrolnému senzoru,a čo sa týka výsledkov, tak po 4 týždňoch ubúda z obvodu v priemere od 7 do 14 centimetrov.
Bližšie info na mojom maili:alex855@azet.sk

ikasa

Chodim na bodyku uz som to absolvovala 6 krat a obvod pasu mi ostal taky isty ako ked som zacala. Dodrziavam vsetko co mi kazali, t.z. pijem denne 3 l tekutin. Na to, ze je to dost drahe podla mojich skusenosti to vobec nie je ucinne. Lutujem, ze som vobec zacala chodit a neverim tomu. Ked som sa pytala pracovnicky, ktora mi to robi, ako je to mozne tak mi odpovedala, ze niekto schudne, resp. zmensi sa mu obvod az po mesiaci, alebo dvoch. Nezda sa mi to, ked sa pise, ze vysledky sa dostavia uz po prvom pouziti, u mna to tak vobec ne bolo a som z toho smutna, lebo je to prilis drahe na to, aby to nebolo ucinne. Ma niekto podobnu skusenost?

Kasandra

Nema niekto skusenost ako to je v Ustave lekarskej kozmetiky v BA? Teraz tam maju dake zlavy ze 70 - 80 €. Bol u nich uz niekto??