Ahojte. Chcem sa opýtať, či sa už niekto stretol s prístrojom bodyka. Ničí to vraj celulitídne hrčky a pomáha chudnúť. Ja som to videla v teleráne na Markíze, aj som o tom niečo našla na nete, ale nenašla som žiaden salón, kde by to mali. www.epilla.sk
Bodyka
V Košiciach maju Bodyku - v salone - Vanok, sidlia na Prazskej ulici a novy krasny salon maju na Skladnej. Ja osobne som bola na dvoch sedeniach a vidim rozdiel, udajne je potrebne mat 6-8 sedeni, tak ked ich absolvujem, dam vediet:) ked chcete viac info - www.vanok.sk
Hmm..Janka je tvrda.ze tie pristroje sposobuju nadory..A ten pristroj,ktory v esthes používajú na kavitáciu je taliansky..ja som ho videla, trochu sa o nom aj informovala pred tým ako som to podstúpila. ale Janka pocula...
janka robis si reklamu svojej prace ??? :))
Ahojte.
Bodyka je fantasticka vec. Vsetkym Vam todporucam, ja som mala ubytok az 10 cm a je to aj vidiet. Ja som bol v Dermacenter v Kosiciach v Galerke, maju tam super pristup a skvele doplnujuce osetrenia, vraj tam budu mat aj tripolarnu radiofrekvenciu :)
Co sa tyka esthes v Kosiciach, varujem vas vsetky pred tymto zariadenim, pouzivaju tatiz nekvalitne cinske stroje, pocula som ze robia nadory. Asi preto je tam ta cena co pise peta
Ahojte ludia, ja sa chystam v pondelok na kavitaciu, citala som si o tom vela prispevkov, zatial su skoro vsetky pozitivne :). Nema niekto z vas skusenosti? Budem sa tesit kazdej rade...TAk isto ja dam info, ako to dopadlo..pekny den
V Esthes som bola na ultrazvukovu kavitáciu 4x,dala som si robit brucho a boky. mam v obvode o 4-5cm menej a citim to poriadne na nohaviciach..jasne,ze sa snazim trosku sa viac starat aj o stravu-menej vecerat,ale som urcite spokojna. v dalsom kole uvazujem o stehnach a zadku :-)
Petka012 prosim v esthese si podstupila neinv.liposukciu, a ake mas skusenosti?
Má tu niekto skúsenosť s Bodykou?Ak ano prosím dajte rady a tiež či je to už v Źiline?som zúfalá ....
Kylienka, prosím Ťa, ktoré salóny v Žiline robia kavitáciu? Ďakujem.
Kde prosím v Žiline je ten salón s prístrojom Bodyka? Ďakujem