Ahojte. Chcem sa opýtať, či sa už niekto stretol s prístrojom bodyka. Ničí to vraj celulitídne hrčky a pomáha chudnúť. Ja som to videla v teleráne na Markíze, aj som o tom niečo našla na nete, ale nenašla som žiaden salón, kde by to mali. www.epilla.sk
Bodyka
Neinvazívnu liposukciu kavitáciou a ošetrenie celulitídy v Košiciach robia aj na Lekárskej estetike www.esthes.sk a lacnejsie ako v Dermacentre. konzultácia s lekárom zadarmo...
V Zilina tu neinvazivnu liposukciu/kavitaciu robia az v dvoch salonoch co viem - chystam sa to vyskusat :)
V Zilina tu neinvazivnu liposukciu/kavitaciu robia az v dvoch salonoch co viem - chystam sa to vyskusat :)
Chela by som vedieť ako je to s bodykou,má niekto skúsenosti????mám na tele tuk ktorého sa neviem zbaviť... tak ak to ide s bodykou dajte vedieť...dík vopred...
Najnovší prístroj Bodyka Plus (prvý na Slovensku) a za najnižšie ceny (od 109 EUR)nájdete jedine v DERMACENTER v Košiciach, OC Galéria. www.dermaceter.sk
Ahojte, kto mi vie dat kontakt na bodyku v BA? Uvitam aj osobne skusenosti s tymto osetrenim.Dakujem
prosim Vas, moze mi poradit, kde pracuju s pristrojom Bodyka v Kosiciach
Ahojte, chcela by som vedieť, či klientky, ktoré toto ošetenie podstúpili sú spokojné s výsledkom? Naozaj ten prístroj odstáni celulitídu?
sasha
najdes to vo Zvolene v meggi centrum krasi uz je tu spominana aj mailova stranka. www.meggicentrum.sk kludne pridi radi ta uvidíme.
Tak chcela by som sa trosku zapojit do tejto debaty. Pracujem ako kozmeticka v salone www.meggicentru.sk a pracujem zrovna aj s tymto pristrojom a mozem vam zodpovedne povedat ze zatial to nikoho nebolelo a ani to nemohlo sposobit nejake bolesti. je to totizto uplne bezbolestne osetrenie a je to vyborny pristroj odporucam vyskusat. Ovsem je to na lokalizovany tuk cize napr. vnutorne stehna, vonkajsie stehna, zadok, brusko, ruky... neda sa to robit vsetko naraz ale postupne a treba tam najmenej 4 az 8 sedeni.
Som rada ze som to mohla uviest na spravnu mieru. Tesim sa na vasu navstevu :)