Ahojte. Chcem sa opýtať, či sa už niekto stretol s prístrojom bodyka. Ničí to vraj celulitídne hrčky a pomáha chudnúť. Ja som to videla v teleráne na Markíze, aj som o tom niečo našla na nete, ale nenašla som žiaden salón, kde by to mali. www.epilla.sk
Bodyka
moze mi volakto potvrdit ze bodyka v Eshtes v Kosiciach je to co hladam. ake mate skusenosti?
viva viva Ty si ako dopadla, si spokojna ?
samozrejme mas pravo na svoj nazor, hoc aj laicky ;)
...hm... aj lymfou sa deje metastazovanie nadorovych ochoreni. nakolko clovek nikdy nevie co sa v nom skryva, tak lymfodrenaz je dost riskantna zalezitost
podstupila si vysetrenie lekarom pred lymfodrenazou?
v pondelok idem na prvú kavitáciu (zo 4-roch)...som zvedavá ako to dopadne....zatiaľ som včera podstúpila limfodrenáž, aby sa to celé vraj rozprúdilo. Ja potrebujem len trošku upraviť stehná a zadok, nakoľko cvičením tá celulítída aj tak nezmizla. Ale zmerala som sa pred začatím kúry a budem vás informovať ako som spokojná.
je jasné že väčšina "klientiek" čo tu píše sú majitelia salónov, ktorí vystupujú ako "spokojné zákazníčky" veď je jasné, ako si tu robíte reklamy
Pozdravujem všetky účastníčky tohto fóra.
Rozhodol som sa zapojiť, reagovať, keďže viacero mojich klientiek ma upozornilo na príspevok, v ktorom sa uvádza,že používam "nekvalitné čínske prístroje,ktoré spôsobujú nádory". Príspevok autora - janka234- má jednoznačný cieľ urobiť reklamu jednému pracovisku a pomerne škaredo ohovoriť to naše.
V skratke a bez ohovárania iných:-) Prístroj na ultrazvukovú kavitáciu Coax CRF,ktorý sa používa u nás, kombinuje ultrazvuk s radiofrekvenciou a je vyrobený v roku 2009 v Taliansku firmou BIOTEC. Je pravidelne servisovaný distribučnou firmou z Prahy. Veľmi rád, každému kto bude mať záujem, ukážem záručný list, CE certifikát, prípadne certifikáty kvality /ISO/ výrobcu. K tomu, že by mal sposobovať nádory, ako lekár poviem iba, že je to úplný nezmysel. Čo sa týka ceny..Som rád, že môžem ponúknuť ceny prijateľné pre pomerne široký okruh klientiek.
Prajem všetko dobré
MUDr. Peter Sopko
Esthes - www.esthes.sk