On-line gynekolog

syska69

dobry den chcela som sa spytat, som 5mesiac po porode po sestonedeli som bola u gynekologa a predpisal mi antikoncepciu cerazette a po uzivani 17tabletky som mala pohlavny styk ale tabletku som v ten den uzila o dve hodiny neskor ci je moznost otehotnenia inak som ju brala pravidelne len v den styku o dve hodiny neskor.dakujem za odpoved

anonymkoooo

ahooj chcel by om sa opyýtať....mam take pochybnosti...pravý vaječník mam večsi ako lavy...a je o dost ovisnutejsi....(ked som bol maly bol som na operaci ...lebo som mal vajičko v kanaliku..moze to byt aj preto ?? )Mam 14

Dominica

Dobrý Den

je mi 12let a neroste mi poprsí ale mám menstruaci je to normální
a mohla bych nějak ovlivnit růst poprsí protoože se mi ve škole
všichni smějí sem jediná ze třídy která ještě nemá prsa ředem děkuji za odpověď

eva vazna

Dobry den,
mam takyto problem : vytok z posvy ,ktory gynekolog potvrdil,ze to nie je mykoza. Pravidelny vysip v oblasti okolo ust= male drobne vriedky, a na rukach sa mi zacali tvorit vysusene casti v tvare mince, ktore sa odlupnu a zahoja. uzivam liek roacuttan proti akne. a este , mala som nechraneny pohlavny styk pred asi 2 rokmi. prosim o pomoc, uz som zufala. dakujem

treesha

Dobry vecer. na prehliadke mi povedali ze mam trichomoniazu. odporucili mi aby moji sexualní partneri sli tiez na prehliadku...tak som povedala byvalemu aj terajsiemu aby sa sli dat vysetrit k urologovi, obaja tak spravili,a ani jednemu kultivacia tuto chorobu nepotvrdila. ako som tu chorobu dostala teda ja ked ani jeden z mojich sexualnych partnerov ju nema, aako je mozne ze moj terajsi partner tu chorobu nechytil odo mna kedze som s nim spala aj pocas tej choroby kym som o nej nevedela. dakujem za mozne vysvetlenie

tip

Aj www.omimine.cz je celkom dobra stranka. Odpovedia Ti hned v ten den. Je tam gynekologicka, tehotenska, sexuologicka, psychologicka, pediatricka poradna.