Prosím Vás, neviete nejakú stranku na on-line gynekologa. Dakujem pekne.
On-line gynekolog
no ale každopádne, držím palce aby si si svoj veľký problém vyriešila a aby si sa vyhla veľkým sklamaniam ktoré predčasný sex so sebou prináša...
nesnažím sa z teba robiť decko, a k tomu priateľovi, no čo si mám o tom myslieť, keď napíšeš, že mu prekáža kondóm... :))
a pozri, pre mňa si mladučká, v tvojom veku mám sesternicu a kebyže sa dozviem , že rieši takéto veci tak dostane takú výchovnú cez ústa, že jej podlaha dá druhú...takže asi tak :))
ľudia vášho veku NIE SÚ zrelí na sex, a ver že to viem z vlastnej skúsenosti...
lioness, teraz uz ziadny problem , to bola len moja reakcia na tvoj posledny prispevok, lebo som myslela, ze by bolo slusne odpisat..
to preco som na zaciatku napisala, ze nemame na antikoncepciu som ti uz vysvetlila..
a prepac ak si sa urazila, ale to konroverzny som napisala preto, ze mozno to tak nie je, ale od zaciatku mam pocit ze zo mna chces urobit to male decko ktore sa do toho nerozumie, tu ktora sa hra na dospelu, zrelu,teraz nechapem niektore veci dokopy.. potom ako moj frajer je precitlively, nezodpovedny, nezrely, ako je chudacik, ako ho to niektora uz naucila lepsie, a ako by ma teoreticky mohol podviest koli tomu ze to chce vyskusat bez kondomu..
ale mozno je to len moj pocit.. aj tak ti dakujem za vsetky rady, mozno este niekedy budeme mat tu cest.. :):) pa
XXXxxx, teraz ti nerozumiem, tak peňazí máte ako pliev , ale v prvom príspevku si napísala, že na antikoncepciu nemáš a nemyslela som si, že sa zľakneš, ja som iba myslela, že ti troška pomôžem objasniť to, v akej cenovej relácii sa pohybuje HAK a nie že sa zľakneš... ja nezvyknem strašiť malé deti...:))
tak v pohode, tak keď ste finančne zabezpečení, a zrelí, tak aký problém??? ja vlastne teraz neviem o čom píšeš a aký máš problém...
a prečo kontroverzný???? veď som najskôr napísala že je rozmaznaný a teraz precitlivelý, tak ako všetci chalani v tejto veci, to sa nevylučuje...
zrejme si ešte mladučká, nechápeš niektoré veci dokopy...
lioness, dakuejm za radu :)
teraz to prosim ta neber v zlom ty, ale musis byt neskutocne konroverzny clovek, uz je zase moj priatel precitlively...... :D
a keby som mala riesit vsetky tie spekulacie ako: podvedie ma s nou lebo si to chce vyskusat bez kondomu, s tamtou lebo sa jej paci a zvedie ho, s hentou lebo je odo mna krajsia, to by som sa mohla zblaznit :D..
druha vec - pozri, my po financnej stranke problem nemame, moj otec ma firmu a tak mam slusne vreckove, nieco mam nasetrene pre kazdy pripad, frajerov dedko je zakladatelom jednej cestovky a tak mu o necely rok dohodi job - animatorstvo na mesiac, a tam sa zarabaju take peniaze ze az.. , keby som ti napisala ze mame penazi dost aj tak by si sa ma spytala odkial, TAK PROSIM TA NEBER TO TAK ZE SA TU VYTAHUJEM, nie som jedno z tych rozmaznanych deticiek do ktorych tlacia rodicia prachy cely zivot, ale ked si zacala vytahovat 14 eur, 20 eur, a myslela si ze sa zlaknem (nic v zlom ale teda aspon predpokladam), tak som sa musela zasmiat :D...
a prepac, nechcem sa starat do tvojich veci a veci tvojej naj kamaratky, ale podla mna keby ju naozaj miloval taky by ju nepodviedol.. a potom ona ho nechala len koli tomu??
XXXxxx, silno pochybujem o to, že si "tam dole" širšia... ako ti už bolo napísané - v tvojom veku fakt nemáš byť z čoho...
tvoj chalan je jednoducho iba precitlivelý, ako drvivá väčšina chalanov v jeho veku, a jednoducho, rád by si to vyskúšal bez kondómu...
akurát ma napadlo, moja naj kamarátka chodila kedysi s takým týpkom (bacha na vec - 4 roky) a on je po 4 rokoch povedal, že on ju proste musel s tou babou s vedľajšej dediny podviesť, lebo on jednoducho už potreboval vedieť aké je to bez gumy ... :D :D
7 € som inak myslela na jedného na mesiac :)) taká lepšia antikoncepcia stojí cca tých 14 € mesačne...
s kondómom je riziko vždy inak...nikdy nevieš kedy praskne a potom čo? do lekárne po tabletku "po"...no neviem neviem, tá stojí asi tak 20 €, neviem ako by ste to utiahli...
a este bety, tym ze netreba zbytocne riskovat si myslela sex s kondomom ako zbytocne riskovanie?? pocula som ze riziko otehotnenia je 2-percentne..
lioness, dakujem ze sa o moj problem tak zaujimas :):).. to, ze som napisala, ze to nie je ten hajzel, ktory zduchne pri prvom probleme som nemyslela to, ze by bol radostou bez seba keby som mu oznamila ze som tehotna, to by som nebola ani ja. chcela som tym povedat ze ak by sa nam to stalo, tak moj priatel by sa so mnou koli tomu nerozisiel a netvrdim ze by sme sa zobrali a zili spolu stastne do konca zivota ale aspon by sa zaujimal o svojho potomka.. mozno to znie pre teba naivne ale vzdy su vynimky :) a to ze je zodpovedny som myslela skoro tak isto, napr. by nezabudol na kondom len v zapale ´´hry´´ alebo podobne.. netvrdim ze je zodpovedny ako dospely clovek ani ze je zrely muz.. a to ze sa nebojim nicoho asi vyznelo sproste, mohla som to sformulovat aj ako ´´nemam coho bat´´ .. a ked si precitas celu vetu tak to bolo v tom zmysle ze pri mojom partnerovy, co sa tyka tehotenstva, samozrejme, ze mam obavy vzdy a prave preto aj pisem do tohto fora... a to ze nemame peniaze na antiku som napisala len preto, aby som nedostavala odpovede typu : skus to vysvetlit rodicom a zacni pouzivat antikoncepciu.. len o to mi islo.. na tych 7 eur mesacne by sme sa v pohodicke poskladali :D ... a teda na zaver, co si myslis ty, moze to byt aj tym ze som dole sirsia??
a ešte taká poznámka, ak sa v tomto smere nebojíš ničoho...to znamená, že ani tehotenstva????
veĎ píšeš, že rodičia ani nesmú vedieť, že sexuješ , tak čo by ti asi povedali na tehotenstvo? a nehovoriac o tom, že nemáte ani len cca 7 € mesačne na antikoncepčné tabletky, tak z čoho by ste živili dieťa???
XXXxxx, neber to v zlom, ale o žiadnom 17 ročnom chalanovi sa nedá povedať, že to nie je ten "hajzel", ktorý pri prvom probléme zdúchne... 17 ročný sú na to najnáchylnejší a s takmer 100% istotou ti viem napísať, že ak by si otehotnela, tak tvoj drahý by určite nebol nadšený a nezačal kupovať výbavičku a pravdepodobne by ti povedal dávno otrepanú fázu - nie som na dieťa pripravený-...
fakt to neber zle, ale takto sa chovajú aj 25 roční muži , tak je naivné čakať od 17 ročného, že je zodpovedný a zrelý muž... :/