Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

On-line gynekolog

neva

poci - nemusíš sa báť, všetko je v poriadku. Zmena antikoncepcie - tabletiek jednej značky za inú je v pohode.

poci

dobry den.mam taky problem,velmi sa bojim,brala som antikoncepciu rok,tabletky sa volali Yasmin,a hned po nich som zacala uzivat Yasminelle,nemala som ani pauzu,len tych 7oddychovych dni,a presla som na druhu znacku,pisu v letaku ze sa mam chranit prvych 7dni,napr kondomom,no ja som mala pohl styk v piatom dni,a teraz sa bojim ze mozem byt tehotna.prosim poradte.dakujem pekne

macko1381

Ahojky.
Mam taky problem.... Zacala som v decembri brat antikoncepciu a to je uz 6mesiacov a ked ma vtedy bolelo brucho povedala mi doktorka ze po 3 mesiacoch by to malo prestat. Vsetko je v poriadku, tehotna nie som, menstruacia je na den pravidelna, ale vzdy ked beriem nove balenie, tak po 2 az 3 tyzdnoch ma zacne bolet brucho ako keby som mala dostat menstruaciu a kazdy den sa to stupnuje a picha to a je to horsie a horsie. Asi den pred menstruaciou to prestane a potom ma brucho boli kvoly menstruacii... Mam s priatelom nechraneny sex ved beriem tabletky, tak neviem ci to nie je preto,alebo je to z tych tabletiek alebo mam ist ku gynekologycke... Vie niekto poradit?
Predom dakujem=o)

Michaela0908

dakujem za radu :) a citala som ze po uziti tej tabletky by som mala za 5/6 dni dostat krvacanie ... a dostavilo sa :) tak tabletka zabrala :)

silanka

spinenie sposobuje ta tabletka. tehotna nemas byt z coho + ta tabletka, tak to by posobil duch svaty :) naladova si z tej tabletky, totizto obsahuje velmi vela hormonov, ktore zasiahli do tvojho organizmu

Michaela0908

prosim vas chcem sa opytat mala som s priatelom pohlavny styk hned po skonceny menstruacie... pouzili sme kondom kt. sa pretrhol ... priatel sa vobec nevystriekal a preistotu som uzila do 72 hodin tabletku escapelle ktora ma zabranit tehotenstvu ..za 8 dni som zacala spinit a som naladova ... menstruaciu mam dostat za 2 tyzdne .. mozem byt tehtotna ?? alebo to spinenie sposobuje tabletka escapelle ... ?? poradte mi prosim !!

BIBIANNA

Dobry den,vedeli by ste mi prosim povedat do kolkatich dni by mi mala prist menstruacia ked mi vcera dal moj gynekolog injekciu aby mi prisla?dakujem...

evvva naša

Dobrý deň
už skoro dva mesiace mávam slabšie krvavé výtoky aj pred menštruáciou aj po nej. Už skoro dva roky užívam antikoncepciu a takéto problémy som nemala. môžte mi prosím vás povedať čo to môže byť?Ďakujeem

Sa3a353

dobry den surne potrebujem poradit začala somm brat antikoncebciu MINERVU, menzes som dostala v pondelok večer 22.3 a v utorok rano som zobrala tabletku.. od vtedy berem každe rano ako mi povedal ganekolog, ale dneska rano som dostala zasa menzes, a nwm čo mam robyt či ju už nemam brat, predtym som brala cerazete a aj stou som mala problemi, a predtym som aj fajčila, pri minerve fajčim maximalne 2 ako mi povedal gynekolog.. dakedy ani jednu... prosim poradte mi čo najskvor som zufala, moj email je Sa3a353@azet.sk dakujem...

rew

syska> ak si tabletu uzila len o 2 hodiny neskor, je to ok. Z pribaloveho letaka: "Ak ste sa s užitím tablety oneskorili o menej ako 12 hodín, účinnosť Cerazette pretrváva. Vynechanú tabletu užite čo najskôr, ako si spomeniete a ďalšie tablety užite vo zvyčajných časoch." btw.. odporucam precitat cely pribalovy letak.