Prosím Vás, neviete nejakú stranku na on-line gynekologa. Dakujem pekne.
On-line gynekolog
XXXxxx, zlatíčko, ja nie som lekárka, aby som ti vedela dokonale poradiť aké zdravotné riziká prináša so sebou predčasný sex... ak chceš odpoveď - spýtaj sa gynekologičky, a pardón, ale ja fakt nie som tu na to, aby som ti vysvetľovala z biologického hľadiska vznik rakoviny krčka maternice, si to vygoogli alebo čo, aj tak by si to nepochopila - pochybujem v tvojom veku...
je to jednoducho dokázaný fakt a hotovo... jena tebe ako sa k tomu postavíš... a v 15tich či 16tich tvoje telo ešte nie je celkom na také veci pripravené...
isabella, tak vies ale akym sposobom by som mala riesit taketo veci, s kamoskami ktore sa nevyznaju?? ... :/ a lioness, vedela by si mi aj z hladiska biologie povedat, ako priamo suvisi sex s rakovinou krcka maternice?? inak som si myslela ze tych problemov bude viac :D
aaaa k tomu tvojmu, ci je nejaky den kedy naisto neotehotnies, to neriskuj, ak je cyklus taky kratky ako u teba, v tych pripadoch je mozne, ze sa ovulacia dokonca posunie do obdobia menstruacie, tak odporucam neriskovat
ja keby som vedela, ze moja 15-16 rocna dcera riesi taketo veci a takymto sposobom, asi jej strelim taku, ze jej stena da druhu, prepac, ale je to tak
XXXxxx, nemaj strach, nez som napisala, stihla som si vsetko precitat... ja uz nastastie/bohuzial co-to viem o chlapcoch v tom veku ako je ten tvoj, tak viem o com pisem, bohuzial aj starsi su rovnako nezodpovedni...
isabella, dík za podporu, normálne som sa začínala cítiť stará :D
XXXxxx, v prvom rade - viac menej nehovorím o fyzických problémoch ale keď sa už na ne pýtaš - zvýšené riziko rakoviny krčka maternice...
isabella, precitaj si prosim moje prispevky uplne od zaciatku, lebo je to trosku inak ako pises.. a lioness, prosim ta teda ake su tie problemy??
lioness, vo vsetkom s tebou suhlasim...
XXXxxx, si mladucka a naivnucka a co je najhorsie je, ze si to neuvedomujes, to ako by sa frajer zachoval keby si nahodou otehotnela nebudes vediet pokym sa to nestane a 99% chalanov vo veku do 20 rokov ma tendencie z toho vycuvat, alebo priatelku dotlacit k interrupcii, nejeden taky pripad som videla a ked si dievca postavi hlavu, tak zostane sama... bohuzial pripad kedy by sa chalan naozaj zachoval zodpovedne som este nepocula...
ak nemusis riesit financnu stranku a si si vedoma zdravotnych rizik pri uzivani antikoncepcie, tak zacni s nou, ked mas natolko rozmaznaneho chlapca co odmieta kondom a to nie je ziadne osocovanie, proste je na toto rozmaznany a bodka, dospely chlap vie co je to zodpovednost a nespekuluje nad tym ako to robit bez ochrany...
a bohuzial, nikto sa tu z teba nesnazi robit decko, lebo ty este dieta naozaj si, ale ved o 10 rokov budes snad aj ty mudrejsia, len dufam, ze bez zlych skusenosti vyplyvajucich z naivity...
prosim ta , mohla by si mi teda este ozrejmit, ze ake problemy co sa tyka fyzickej stranky cloveka moze predcasny sex priniest?? ...