On-line gynekolog

lioness_01

XXXxxx, zlatíčko, ja nie som lekárka, aby som ti vedela dokonale poradiť aké zdravotné riziká prináša so sebou predčasný sex... ak chceš odpoveď - spýtaj sa gynekologičky, a pardón, ale ja fakt nie som tu na to, aby som ti vysvetľovala z biologického hľadiska vznik rakoviny krčka maternice, si to vygoogli alebo čo, aj tak by si to nepochopila - pochybujem v tvojom veku...
je to jednoducho dokázaný fakt a hotovo... jena tebe ako sa k tomu postavíš... a v 15tich či 16tich tvoje telo ešte nie je celkom na také veci pripravené...

XXXxxx

isabella, tak vies ale akym sposobom by som mala riesit taketo veci, s kamoskami ktore sa nevyznaju?? ... :/ a lioness, vedela by si mi aj z hladiska biologie povedat, ako priamo suvisi sex s rakovinou krcka maternice?? inak som si myslela ze tych problemov bude viac :D

isabella

aaaa k tomu tvojmu, ci je nejaky den kedy naisto neotehotnies, to neriskuj, ak je cyklus taky kratky ako u teba, v tych pripadoch je mozne, ze sa ovulacia dokonca posunie do obdobia menstruacie, tak odporucam neriskovat

isabella

ja keby som vedela, ze moja 15-16 rocna dcera riesi taketo veci a takymto sposobom, asi jej strelim taku, ze jej stena da druhu, prepac, ale je to tak

isabella

XXXxxx, nemaj strach, nez som napisala, stihla som si vsetko precitat... ja uz nastastie/bohuzial co-to viem o chlapcoch v tom veku ako je ten tvoj, tak viem o com pisem, bohuzial aj starsi su rovnako nezodpovedni...

lioness_01

XXXxxx, v prvom rade - viac menej nehovorím o fyzických problémoch ale keď sa už na ne pýtaš - zvýšené riziko rakoviny krčka maternice...

XXXxxx

isabella, precitaj si prosim moje prispevky uplne od zaciatku, lebo je to trosku inak ako pises.. a lioness, prosim ta teda ake su tie problemy??

isabella

lioness, vo vsetkom s tebou suhlasim...
XXXxxx, si mladucka a naivnucka a co je najhorsie je, ze si to neuvedomujes, to ako by sa frajer zachoval keby si nahodou otehotnela nebudes vediet pokym sa to nestane a 99% chalanov vo veku do 20 rokov ma tendencie z toho vycuvat, alebo priatelku dotlacit k interrupcii, nejeden taky pripad som videla a ked si dievca postavi hlavu, tak zostane sama... bohuzial pripad kedy by sa chalan naozaj zachoval zodpovedne som este nepocula...
ak nemusis riesit financnu stranku a si si vedoma zdravotnych rizik pri uzivani antikoncepcie, tak zacni s nou, ked mas natolko rozmaznaneho chlapca co odmieta kondom a to nie je ziadne osocovanie, proste je na toto rozmaznany a bodka, dospely chlap vie co je to zodpovednost a nespekuluje nad tym ako to robit bez ochrany...
a bohuzial, nikto sa tu z teba nesnazi robit decko, lebo ty este dieta naozaj si, ale ved o 10 rokov budes snad aj ty mudrejsia, len dufam, ze bez zlych skusenosti vyplyvajucich z naivity...

XXXxxx

prosim ta , mohla by si mi teda este ozrejmit, ze ake problemy co sa tyka fyzickej stranky cloveka moze predcasny sex priniest?? ...