Chcela by som zalozit co najmenej udrzbovu zahradu. Chcem poprosit o tipy a triky co a ako, ak s tym ma niekto skusenosti. Dakujem
ekozahrada
ahojky..ako sa máme?:-)
maria rychlo sa vylickajte no od ucha juj no možu aj uzliny ak ma anginu tak som počula ze to vie navret ta uzlinova hrcka ved ti povedia tak sa liečkajte ja som vcera tiež vonku bola na slnku kecala s kamoskou a na slniecku boli no nadhera teras no uprsano zamracené no co ved aj zem potrebuje vodu tak co
no u nas to zrana vyzeralo nadejne a teraz sa pomracilo,ale za hod.moze byt zasa inak...tak uvidime...
vcera som sa opalovala,dnes uz asi mam smolu...
dnes idem k lekarke,lebo dcera je chora/celu noc sme poriadne nespali/...neviem ci ma mumps,alebo co,ale ma aj okolo ucha nieco navrete...a tvrde...
to je super že u Vás prší u nás nič ja musím polievať. Mohlo by popršať seno je už odpratané.
mo super vcera krasne teplucko teras prsi aspon nemusim polievat ved vcera som si aj kamene co mam okolo poposuvala okolo travu vyskubala maria nam urodu zbera ja nemožem nic tu nie je no su možno este jahody tu kusok v lesiku slnko vyletuje super ja som bola v bojnicach aj pocasie vyslo a pekné zvieratka no mali pekny vylet a hlavne mala bola natesená
ahoj
a ja,ze nieco robis na zahrade,tak nemas cas na PC...alebo, ze mas vela roboty zo zavaranim...
ked mas auto,tak ti zelam vela kilometrov stastnych bez nehod....
ahojte,
teraz som sa vratila, mam nove auto / teda nie celkom nove /, bola som ho vyskusat, cely den sme boli v BA a chceli sme sa vratit az zajtra, ale doma je doma, mala uz spi, tak idem pozriet co nove na nete.
u nas je dost mokro,a tam kde mame nasadene ribezle,padali krupi.../neviem ktory den prene,lebo sme nasli po zemi ribiz a aj v lese derave velke listy,bolo vydno, ze je to od krup/
mame teraz trochu pokoj od polievania...
za chvilu budu aj zrele ribezle,su velmi pekne velke...
no ja ich,ale oberat nebudem,lebo idem prec oberat nieco ine.../ine ovocie/
SLNKO,ty asi nieco robis,ked sa neozyvas...
tu zase sucho pojdem si to po obede popolievat ale aj travu vuskubat dala som hlimu mynule trosku mi to upadlo a z tej hliny mi ide raste zelené tak pojdem sa pohrat
ja mam rada orechy,a na parene buchty ako posypku...