Lubis ma aspon trosku?

Príspevok v téme: Lubis ma aspon trosku?
deborahhh

Ako to muz mysli, ked sa ho spytate ci vas aspon trosku lubi a on vam povie, ze keby vas nelubil neni teraz pri vas? Myslite ze to moze byt z jeho strany uprimne ak spolu nechodime, lebo je zenaty? Neviem, ci to co hovori mysli vazne alebo nie. Nemam 15.r, len chcem vediet nazor muzov. Nepouzivate tuto vetu, ked chcete zenu upokojit? :( diky

zuzulik.

deborah , fajn, že si sa ozvala. Aj ja som taká ako ty. Keď som s ním, všetky predsavzatia zabudnem. Ja by som to ako ty nevydržala. / utekala by som na terasu /. A naozaj ste si ani slovo nepovedali?

deborahhh

Ospravedlnujem sa za to, ze som tu tak dlho nebola, ale mala som zdravotne problemy, uz je to v pohode, nic vazne sa nedeje. Tak ako to somnou je? Bola som snim, pravdu povediac mi stacilo aby som ho zbadala a vsetky tie moje velke slova o tom, ako mu to vsetko vytmavim a ako sa budem dozadovat svojho, v tej chvili som nevedela povedat skoro nic. Srdce mi buchalo ako zvon, aj kolena by sa mi triasli keby som mala suknu :-) Vysla som von z podniku na terasu, on prisiel za mnou. Len tak, akoby nic sa na mna pozeral a dal mi pusu. V tom mu zacal zvonit telefon a volala mu jeho dcera ze je pred tym podnikom, ze nech ide za nou. Skoro ma porazilo. Zobrala som sa a vratila sa k stolu a robila sa akoby ma vobec nezaujimal. Cely vecer som si ho uz ani nevsimla, aj ked som umierala tuzbou byt snim sama. Citila som, ako sa na mna pozera, ako caka na moment kedy sa nanho pozriem a ocami mi ukaze aby som vysla von, ale nedala som mu prilezitost. Bola som 1x hrda. Potom som odisla domov s kamaratkami. A az doma som si to vycitala, lebo som pochopila ako velmi ho lubim.. A co dalej? Neviem, nie sme v kontakte tak sa mozno zasa stretneme teraz cez vikend v tom podniku. On vie, ze tam chodim casto.. a ten druhy chalan? Ten mladsi odomna? Noo mala som z neho domotanu hlavu, zo vsetkych jeho reci, z tych pokusov sa ma dotknut :) ale uz som nejak vystriezvela, asi tomu pomohlo aj to ze som sa dozvedela ze neni svatec :)) a ze to skusal na vela mojich kamaratok. ale je zlaty, mam ho svojim sposobom rada a sme kamarati. Aj ked chemia medzi nami je stale :) Neviem co bude, ale po vikende dam vediet baby..

klarka12

ale jasne, ze niektora z nas zareaguje. pisem pre tie/tych, ktori vyjadrili negativny postoj a citia sa byt ukrivdeni. ja viem, ze ste vsetky absolutne bezchybne, charakterne svatice, ktorym by sa to nikdy stat nemohlo, ale ako vidite najdu sa aj take, ktorym sa to stalo a ktovie preco vlastne.. niektore su asi tie bez chrbtovej kosti, ktorym je vsetko jedno a idu si za svojim, ine sa asi skutocne zamilovali, inym mozno ide o dobry sex- neviem. a bez ohladu na to, ci k nim patrim alebo nie, nejdem to tu obhajovat alebo nejakym sposobom ospravedlnovat, ale ja som si to tiez zazila aj z pozicie dietata, aj teraz z tej druhej strany ako taka kvazi milenka, aj ked nie celkom typicka a v pravom slova zmysle, ale poznam to z oboch tychto stran a poviem vam len tolko, ze clovek by nemal hodnotit a sudit, pokial si nieco neodzije sam... len tolko:-)

nubirka

petra_ ahoj no nezareagoval dokopy nijak len sme vysli a isiel s nou domov a na druhy dne mi povedal ze sa nic nedeje vsetko je ok a ja som odisla na slovensko

aaaaaaaaa

u nás to je tak, ze mama nevie, ze to viem a surodenci nic nevedia, cize si mama trpi sama a ja tiez...nechcem aby vedela, ze to viem pretoze som to vedela ovela skor a nechcela som aby sa to dozvedela a aby sa dialo to co sa deje...chcela som si to pretrpiet ja

mija89

aaaaaa... tak to tvoje podozrenie bola predsa len pradva...
fuu, to mi je luto, lebo si viem predstavit, co asi prezivas a to ako som sa ja musela pozerat na mamu ako trpi a nevedela jej pomoct, bolo este horsie...

aaaaaaaaa

áno som to ja, ktora som mala len podozrenie a hoci som len dcera vytusila som to, cize ich namyslanie, ze o tom nikto nevie je zle...ved su mlade, isto aj krasne nech si najdu niekoho kto ich bude mat skutocne rad a s kym mozu pocitat do buducnosti a nech nie su v pozicii rozvracaciek rodin

mija89

aaaaaaaa.... ja som tu pred nejakou dobou pisala... neviem, ci si ta ista osoba ako ta holka, ktora vtedy este len mala tusenie, ze jej otec ma milenku...

tieto tu, co sa tu v tom podporuju su chudery a ked im niekto povie pravdu priamo... tak maju len plno mudrych reci ako trpia a neviem co... takze ani sa necuduj, ze nereaguju...

ake trpenie? kazdy jedinec predsa disponuje slobodnou volou a realizuje svoje slobodne rozhodnutia...takze NECHAPEM preco si to vase "utrpenie" sposobujete vedome vo vztahu so zenatymi panmi a otcami deti...

no popravde mna ani nezaujima nazor tychto tu- bez chrbtovej kosti- ktore pri uspokojovani svojich pohlavnych a inych chuti vedome rozvracaju rodiny...

hanba, chodte sa pozriet do oci tych manzeliek a deti... ale na kazdeho raz pride...

aaaaaaaaa

ste uzasne tvarite sa ako keby tu moj prispevok ani nebol, ignorujete vsetky prispevky, ktore by vam mali otvorit oci