Ako to muz mysli, ked sa ho spytate ci vas aspon trosku lubi a on vam povie, ze keby vas nelubil neni teraz pri vas? Myslite ze to moze byt z jeho strany uprimne ak spolu nechodime, lebo je zenaty? Neviem, ci to co hovori mysli vazne alebo nie. Nemam 15.r, len chcem vediet nazor muzov. Nepouzivate tuto vetu, ked chcete zenu upokojit? :( diky
Lubis ma aspon trosku?
ja sem už ani neprispievam, lebo je tu len osočovanie. Fakt Vám odporúčam prečítať tú knižku, ktorej link som dala nižšie. Vtedy pochopíte milenky.
.
mimochodom, ak je v manželstve všetko v poriadku, manžel si milenku nenájde. Tá sa môže snažiť ako chce, nepodviedol by. Ale ak si nájde milenku, tak mu niečo chýba, je nespokojný. A nejde len o sex. Ide o súzvuk dvoch duší. Aj my sa veľa rozprávame, smejeme. áno aj na sex príde rada. A ten môj vzťah trvá vešňľmi dlho. A okrem toho, Ak by som to nebola ja, možno by bola druhá. Ja si idem za šťastím, za spokojnosťou, za láskou. A ak mi ju dáva, bola by som hlúpa, ak by som ju odmietala. Bolo na jeho rozhodnutí, že ako sa to vyvinie. Ak by povedal, že prepáč, milujem svoju ženu a nič s tebou nebudem mať, tak by som to pochopila a akceptovala. A nikto sa to nikdy nedozvie. Takže neubližujem nikomu. Ale aj ja chcem byť šťastná. Aj keď je to šťastie s bolesťou......
poznam takeho, co mal manzelku, nasiel si milenku, dali sa dokopy a zacali spolu zit. po case zacal podvadzat aj ju a robil druhej to, co robil aj prvej.
a zase poznam takeho co mal "milenku" rozisiel sa so zenou a teraz je stastny s novou partnerkou a v zivote by ju nevymenil.
su pripady a pripady. nemozu byt vsetci v jednom vreci. preto netreba nikdy nikoho odsudzovat, zavidiet mu a podobne veci.... milenka ostane vzdy len tou hnusnou milenkou a manzelka je vzdy tou nevinnou potupenou. nioe je to vzdy tak.
predstav si ze si chlap, zivis rodinu, manzelku mas na materskej, snazis sa vsetko zabezpecit, a tvoju manzelku chodi drzo domov (poviem to hnusne ale) "sekat" nejaky druhy chlap.
nezastavam sa mileniek, ale trosku to berte aj z tej sruhej strany a pouvazujte aj z toho druheho pohladu.
a preco sa potom niekedy aj stane, ze muz zo svojej milenky casom spravi partnerku a neskor mozno zasa manzelku? ved uz vie, ake to bude po case v manzelstve, sice nevravim, ze to musi byt nutne rovnake, ale aj tak, hm??
pochopenie a trosku kludu, lebo u manzelky ho nema kedze vzdy sa nieco riesi, su problemy, deti,.... nejde len o sex. je kopec veci, ktore by nikdy svojim manzelkam nepovedali. nam to povedia, neboja sa povedat to co si myslia, a vyrozpravat vsetko narovinu. a sami si vsetci priznajte ze zivot po svadbe sa po urcitom case zmeni. nehladam teraz vyhovorky.... je toho vela co by sa dalo ocakavat
co vlastne muz ocakava od svojej milenky?
ach boze baby, to vazne neviete napisat nieco k teme? stale len osocovanie.. to, ze nesuhlasite s tym, co sa tu riesi sa da vyjadrit aj normalnym sposobom, nie nadavkami a urazanim. aj tak si myslim, ze si tu z takych prispevkov nikto nic moc nerobi, lebo kazdy vieme svoje, ale pisat tu niekomu, ze je k*rva nie je na mieste.
nemyslim :)
je mi z vás do plaču
no deborahhh, koho tu chces oklamat? asi len seba
zuzulik odpovies?:-)