Ahojte. Neviete poradiť ako čo najrýchlejšie znižiť vysoký tlak? Dnes som sa citila nejako divne. Odmerala som si tlak a mala som 136/90/80. A bolí ma hlava z toho.dakujem
Ako rýchle znizit vysoky krvny tlak
Pro Argi maju v BA EUROVEA salon Victoria Regia, alebo proargi.help@gmail.com
DOBRY DEN CHCEM SA VAS NIEKOHO OPYTAT MAM PROBLEM S VYRAZKAMI AZ FLAKMY CERVENEJ FARBY NA RUKACH STEHNACH A NA BRUCHU .DOKTORKA MI POVEDALA ZE MAM KOPRIVKU RAZ ZA TYZDEN SA MI TO VYHODI A ZA DEN PREJDE.NEVIEM CO IDE LETO A BUDE VSETKO VIDNO ALEBO PORADIT NEJAKE VYSETRENIE DAKUJEM
Moja mama pouzivala prasok Pro Argi, a velmi jej to pomohlo, znizilo tlak a detoxikovalo. Citi sa skvelo. Treba to ale pouzivat aspon 2 mesiace, lebo je to prirodne.
Mne pomohol tento čaj : XIN HUO II. - Čaj při Ohni Srdce II.
Liečila som sa čínskou medicínou a veľmi mi to pomohlo . Snáď som poradila .S pozdravom :)
mam 21 rokov maval som tlak 170-110-105 v klude....cudne pocity v hlave, stres nervozita ze sa mi nieco stane...prestal som fajcit bol som u lekra napisal mi concor a lexaurin...po tyzdni sa mi stav zlepsil na 130-70-75...zalkad je nefajcit nepit a zacat cvicit...tlak sa vyrovna...cudne pocity v hlave sem tam este mavam ale stracaju sa....
Mate, tu seci za problmi ja mam tlak 189/92 A tep 102 asomtu nestazujem sa.
Prosim vas dnes som si po praci meral tlak a mal som 144/114 je to dost zle ?
"Rychlo" znizit tlak vie Akupunktura. Ale to veru vobec nie je vhodne. Ak to citite ako pretlak v hlave, tak z pohladu Tradicnej cinskej mediciny, je to stupajuci yang Pecene. Zvycajne aj ocervenie tvar a oci. Mozno mavate aj migreny, ale nemusia byt. Jasne , ze ten pretlak stupa zo stresu, ale poznam ludi, ktori su vzasade bufetaci a aj tak sa to prejavuje. Rieste to cim skor, len nie nasadenim tabletiek na znizenie tlaku:-)
www.tcmclinic.sk
vyrazne znizenie krv
eho tlaku-----nefajcit.nepit ziadny alkohol...jest cesnak pravidelne rano aj vecer ale v surovom stave!!vela pohybu prechadzky....cvicenie...spprtovanie..DO TROCH TYZNOCH SA NISKY TLAK DOSTAVY ZARUCENE!!!!!
ak maš dlhodobejšie vyšši tlak, mala by si zajsť za lekarom, kde ti urobia všelijake testy, dobre ta prezru, a tak sa budu snažiť odhaliť pričiny toho ze mas zvyseny tlak. Pričiny mozu byt rozne