Zmysel života? má zmysel trápiť sa na tomto svete

sunnie

nie, treba sa zaoberat podstatnymi vecami a uzivat si zivot kym sa da, lebo inak sa clovek moze zblaznit ked ma spekulovat nad malickostami. a na druhom svete je to aj tak fuk, len sa tam kvoli tym malickostiam a trapeniam netreba dostat skor ako je potrebne.

Lolka

teraz momentálne necítim stastie v srdci, v dusi, ale mala som zazitok kedy mi ho dal Boh pocit vo svojom vnutri, a viem ze tá radost co som cítila sa odlisuje od iných, je to milost takze to zazijem len vynimocne. Mala som čisté srdce, bola som v ten den na spovedi, ale nedal mi ju citit po spovedi. Niekto mi nieco daroval a som sa tomu velmi potesila ale bola to taká cistá radost, nie ako ked niekto sranduje a povie nieco vtipné a smeje sa az do popuku. Bolo to asi skor nieco duchovné.

jara

no kikina, samozrejme, ze ludia su viac ako zvierata, ludia maju nesmrtelnu dusu, zvierata dusu nemaju... to ze mas dusu, to veris, lebo si ju uz spomenula.Ateisti budu sudeni podla skutkov...

jajka001_

boh v biblii presne vymedzil, ktore zvierata jest je povolene. vtedy sa este k zvieratam pristupovalo s urcitou uctou, nezabijali ich v takom mnozstve a chovali ich v prirodzenejsich podmienkach.

jara

samozrejme, ze to 5. prikazanie plati pre ludi, Ked stvoril Boh cloveka, povedal mu, ze bude vladnut nad vsetkymi zvieratami, vtactvom a pod...