Zmysel života? má zmysel trápiť sa na tomto svete

Lolka

ja si myslím, ze ak ludia po klinickej smrti zazívajú pocit stastia vo vnutri ak je to pravda tak aj preto lebo pocas tej smrti videli hodnoty svojimi ocami uplne inak, nepozerali sa na vonkajsok, nehodnotili ludí podla toho akí sú krásny, ale videli ich vnutro, teda podla toho co zazili v tej smrti,

Lolka

dakujem jara, poviem mu to asi tak, ze nechcem ta o nicom presviedcat teraz sa nehnevaj co ti poviem ale bola by som rada, keby si fajcit prestal. Ano treba sa za neho modlit a byt trpezlivou. Aj on sa musí za mna aby som bola menej na nete:-D

lulina21

Existuje stav dobra a stav zla,prečo ľudia ktorý zažili klinickú smrť cítia ten nádherný pocit šťastia vduši??? Aspoň takéto boli spovede tých ktorý to mali možnosť zažiť..
Ja neočakávam od života len dobro,pocit pohodovej nálady,pocit víťazstva,človek bol stvorený pre to aby prekonával určité prekážky ktoré mu život nadelil,je ťažké písať o tejto téme,bolo by toho hodne,ale ako písala Lolka,pocit šťastia po spovedi je najkrajší dar ktorým sa môžeme pýšiť,alebo pocit šťastia keď vieme spraviť radosť ostatným,to je šťastie..A som aj jedna z tých ktorési nemyslia že po smrti z nás ostanú iba kosti a prah..

jara

lolka, neboj, kopu ludi fajci, vedia o tom, ze je to skodlive, ale...nesnaz sa ho presviedcat, to urcite nepomoze, povedz mu, ze by si bola rada, keby prestal, ale neodpisuj ho, ked aj fajci...to mozes tiez zverit do Bozich ruk a aj sa zanho modlit a hlavne bud trpezliva

Lolka

ma na to svoj nazor, takze nie je v mojej moci, aby som ho presviedcala, cokolvek mu o tom písala, aké je to zlé a tak, takze preto to hovorím Bohu či Jezisovi.

Lolka

modlievala som sa aj ruzenec, zasa sa nie, teraz sa niekedy modlím korunku k B.milosrdenstvu a bola som na vylození sviatosti oltárnej, kamarátka mi hovorila, ze Bohu sa to páci ked tak odusevnene som písala o Bohu.