Má podla vás zmysel trápiť sa nad hlúposťami rišiť kopec problémov a pod. ked človek raz navždy odíde nevieme kam aký zmysel má náš život ??? zamýšlal sa niekto nad tým?
Zmysel života? má zmysel trápiť sa na tomto svete
lolka, neboj, v tych textoch, co som od teba citala, si na spravnej ceste, vo chvilach oslabenia, skus modl. sv. ruzenca, aj ked nemas naladu, cas, najdi si ho, posilni ta to
moj priatel teraz fajcí, a nema rad ked mu to pripomínam, ale na niekoho sa mozem obrátit, niekoho kto vie zmenit cloveka na Jezisa.
loggo, omlcal si sa, az teraz som si vsimla, ze si ty dal tuto otazku, tak som sa ta zbytocne pytala...
snazím sa aspon zit tak aby som mu bola verná, cítim, ze teraz nemam takú silu.
lolka, clovek je slaby, ale ked padne, ma niekoho, kto mu pomoze vstat,...ja mam s modlitbou za niekoho velmi"silne " skusenosti, nie raz. Samozrejme aj ja mavam menej "osvietene" obdobia, treba ,ale vydrzat, zostat verny a zase pride vacsia milost
skutocnou sucastou? Tomu nerozumiem, prepac
jara aj ja verím, len niekedy som ju aj ja zanedbávala, to by sme mali popracovat, ja sa stávam silnejsou, ked som na spovedi, a som na nejakom festivale, ale ked upadnem do hriechu tak je to slabsie.
ako zivocich stvoreny Bohom sa ohradzujem proti diskriminacii zvierat nazormi ze nemaju dusu
oni su naopak ovela blizsie k bohu ako ludia lebo su jeho skutocnou sucastou
lolka, v co verim je sila modlitby, mali by sme popracovat, co povies? Viem o com hovoris, tie pocity , nedaju sa zamenit so svetskymi, ...
To je pravda prehanat to netreba