Má podla vás zmysel trápiť sa nad hlúposťami rišiť kopec problémov a pod. ked človek raz navždy odíde nevieme kam aký zmysel má náš život ??? zamýšlal sa niekto nad tým?
Zmysel života? má zmysel trápiť sa na tomto svete
ak sa budes chciet porozpravat daj vediet jara
lubos, nic take som nepovedala, ze len ten je dobry, co veri v Boha...ak si to niekto takto vysvetlil, to ma mrzi... myslim, ze mnohi ti, ktori sa spoliehali na 100% na seba, ako pises, tak im jedneho dna ta istota dojde a potom nevedia co so sebou...ked sa mozem spytat, ty si pisal :veril som...preco uz nie?
jara, ja len maly prispevok, kedze som veril v Boha.. "V co clovek naozaj veri, tak mu to vzdy pomoze", a keby si verila sama sebe na 100% a bola vyrovnana uplne so sebou, tak by si riesila lahsie problemy a nemusela sa utiekat ku niecomu "vyssiemu" a clovek na to, aby bol dobry nemusi verit v pána Boha.. len tolko, pekny den:)
ano ma to zmysel.preto sme sa narodili aby sme sa zaoberali aj malickostami a hlupostami pretoze tie tvoria nejaky celok ktory ma vyznam.
no musim ist dat spat mojich mladencov a asi ma vystrieda na warcraft moj najstarsi syn, dufam, ze sa este niekedy porozpravame...lolka, kubo...
pre kuba...tie problemy nezostavaju len na nas, ked ich s doverou odovzdas do Bozich ruk, On sa postara...a ten kto veri a vie o com hovorim , kolkokrat aj v malych, ci velkych problemoch som zazila az neuveritelne Bozie posobenie...lolka je z tych mozno zatial bezstarostnych ludi, ja som , myslim, hlboko veriaca a tiez mavam rozne dusevne rozpolozenia, problemy, stresy, som normalny clovek, ale verte, s Bozou pomocou ide vsetko lahsie
ale on ma 26rokov
lolka, neviem kolko mas rokov, ale ked si mladucka, vdaka Panu Bohu, ze mu davas taky priestor...mas moj obdiv, ze dokazes tak odusevnelo rozpravat, alebo lepsie povedane, nechat Pana Jezisa posobit skrze teba, za tych zatatych nam zostava, len sa modlit....
nezatazujte sa takymito otazkami :-) ked sa trapite nad tym ze nieste stastny tak to robte tak aby ste si to stastie nasli... a podobne...nezotrvajte vo vztahu ked vam tam nieje dobre...odcestujte ked je daco zle a tak...treba dakedy len kusok odvahy odist od toho zleho alebo otvorit si usta aj ked by sme mali stratitt niekoho pre dobru vec...uzivajte si lebo nikdy neviete kedy pride nejaky zlom v zivote ...