Má podla vás zmysel trápiť sa nad hlúposťami rišiť kopec problémov a pod. ked človek raz navždy odíde nevieme kam aký zmysel má náš život ??? zamýšlal sa niekto nad tým?
Zmysel života? má zmysel trápiť sa na tomto svete
veru, kolko, to by bola katastrofa, nech nas Pan Boh chrani od takehoto "zmyslu" zivota, co potom tie obete takehoto zmyslania sebeckeho...ci to by boli uz ludia bez citu? A co by to bolo za ludi?
myslela som to tak, ze su potom taký co majú nazor na zivot, ze nema ich zivot zmysel.
myslím, ze clovek si moze sa svoje stastie aj sám, ked sa rozhodne pre sebecký zivot, pre zivot v hriechu a potom aj tí co maju taký nazor, ze nema zmysel jeho zivot. A trápenie je aj o tom, aby sa zdolávali prekázky, aby rástol ako tu uz niekto písal. Aký by bol zivot bez problémov, keby bol bezproblémov bol by aj jednotvárny, ze cenu stastia si musí vybrat aj nejakú obet.
kolko,
a co je na tom zle. V Cesku je baby boom a Slovensko vymiera. No super, ta tvoja logika. Manzelstvo dneska nema ziadne vyhody, ked ma clovek vsetko na dosah ruky. Musis trochu aj rozmyslat, kym nieco povies. Tvoje nazory su jak zo stredoveku.
potom uz nebude zmysel zamyslat sa nad zmyslom zivota
mne sa zda ze sa u nas uz usidlil zivotny nazor z ciech kde su ludia coraz viac neveriaci, najma mladi ludia, tak sa teda nezenme, nevydavajme, nerobme deti a neverme vo vecny zivot. Tak potom nieje problem zit len sam pre seba a nestarat sa o nikoho ani o najblizsich, striedajme partnerov, pretoze naco mat len jedneho, jednu ked mozem vyskusat dalsich, preto sa nezenme aby sme nahodou nemali majetkove problemy pri rozvode, a uz vobec nemajme deti, pretoze kto sa o nich ma starat ked chceme vstavat rano o desiatej a hlavne ked chceme striedat partnerov, katastrofa nastala!
nazdar mládež
Podla mna to nema zadny zmysle zitie cloveka na zemi by som prirovnal k tomu keby ze hodite mravca do pohara s vodou cize trapenie
keby to nemalo zmysel tak tu niesme...
no vidim ze sa k tejto teme vyjadrilo vela ludia a ze to smreuje skor k nabozenskej teme atd. a myslim si ze mnohi z vas maju pravdu teda podla mna lebo u kazdeho je pravda ina a myslim ze clovek uz ked zomrie urcite sa nebude zaoberat tymito vecami ze co bude po smrti lebo su dve moznosti nebude citit nic alebo bude dalej zit ale posmrtny zivot ktory si nedokazeme predstavit takze sa musi sustredit na zivot na zemi ktory velmi dobre pozna