Má podla vás zmysel trápiť sa nad hlúposťami rišiť kopec problémov a pod. ked človek raz navždy odíde nevieme kam aký zmysel má náš život ??? zamýšlal sa niekto nad tým?
Zmysel života? má zmysel trápiť sa na tomto svete
mna by iba peniaze, material nenaplnili, podla mna to nie je stastie koho naplnajú tieto veci
nemá zmysel sa nad tým tŕapiť. Odznelo tu už vela názorov. fanatický kresťania i ateisti. Pre každého je to niečo iné.
Ja osobne chcem žiť tak, aby som na konci môjho života zistila o čom tento svet bol, vedela o ňom všetko dôležité i menej dôležité. Jednoducho aby som bola rozhľaden=a, ale aby som aj zistila aká je sila lásky, priatelstva, i coo je to mat deti. Aby som zistila myslenie jednotlivych skupin n celom svete. Aby som precestovala cely svet. Až po tom by som sa mohla v pokoji vidat na iny. Amen
to by sa niekto musel za toho cloveka modlit, aby sa nikdy zmenilo, mozu byt aj ludia stastní bez viery
neviem ci to maju tazsie..ja mam velmi dobru kamaratku ateistku.ja v boha verim a preto sa na tuto temu nebavime,asi by sme sa pochytili.a ona je proste strasne materialna povaha.vsetko rata na peniaze a neurobi nic ak sa jej to neoplati,vsade hlada zlavy,a vie na cent presne kolko jej kto dlzi,setko si zapisuje.a je strasne mudra,studuje a je aj uspensa a tak.a jej teoria co sa tyka boha?neveri v to lebo nikdy nevidela dokaz,a este tvrdi ze ak boh existuje tak preco dopusta take veci ako su vojny a bla bla...no ja mam na to taky nazor ze Boh nam dal predsa slobodnu volu,vsetko je na nas..,ale ona je stastna aj bez viery.neveri v nic.proste neviem aku ma predstavu ze kam sa v podstate clovek ubera ale ona je stastna,so svjim uspechom a peniazmy a tak..hhh
Lolka, niekto proste nie je ten typ cloveka, co sa dokaze viere odovzdat...
existuje mnoho ludi, ktori mimo striktnej logiky veci odmietaju a tych nikdy nenaplni "viera", ked v tom logiku nevidia...
ale stastni mozu byt ludia aj bez viery...
mozno nemaju, ale tak treba o tu vieru prosit, aj viera rastie, ako horcicné zrnko. Ak budú o nu prosit budú ju mat.
takze tí co nemajú vieru to maju asi tazsie.
Ved ja ti verim ze je to real a ja takymto veciam vemi verim co sa tyka roznych neuveritelnych pribehov atd. lenze ja si myslim tiez ze vela ludi nema taku silnu vieru a proste nie je to take ako u teba a myslim ze nie je to len o viere lebo clovek musi vsetko prekonavat sam cize toto je ta realita
to su realne veci, písem pravdu
To uz si myslim ze zachadzas do takych neralnych veci ostanme v tejto krutej realite a ty si neni nejaky fara lebo tu pises stale len o nabozenstve