KTO SA PRIDA? Pridavajte návrhy, recepty, tipy ....
Delena strava
som zena, nie muz...tofu by malo patrit patri do bielkovin, ako aj ine strukoviny, teda ho nejem so sacharidmi...lebo to tazko travi a mam problemy...ale vies co, napriklad teraz si spominam, ze si robim polievlu zo suchej fazule a zemiakov , a namiesto zatrepky z muky a mlieka tam dam kyslu smotanu alebo jogut uz na tanieri a v pohode.....takze neviem...ja tie skupiny uz presne neovladam, lebo sa tym riadim uz tych desat rokov minimalne ....a skor mam veco odskusane.....jem len take kombinacie, ktore mi zo zaludka uplne zmiznu do 4 hodin.....tie su zdrave.....ak je to dlhsie, uz to hnije v crevach a kysne, a potom uz je to skor na skodu ako osoh...ale to je v podstate podstata delenej stravy....
..a podvaha sa da dosiahnut aj touto stravou, ale uz papam viac a asi priberiem tie svoje tri kila naspat...aj sa teasim.....
máme doma aj knihu že delená strava podla dr.haya,alebo tak nejak, tak asi na to sa dam:)
ja asi skusim tu, o ktorej pisala usiko, pretoze mliecne vyrobky ja musim:D závislá som:D:D... idem pokukať:) a uvidím:)
no to prave zistujeme .... a nevieme co je spravne, aj ked kazdy si urobi asi podla seba, ale od pondelka ja zacinam .... uvidim mozno tym co mam ja a po case skusim to co robil/a USIKO a uvidim neviem ..
hmm, a ktorý sposob je teda spravny? alebo nie narocny?:)
tak vitaj :-) aj my ideme na to ...
rozmyslam ze zacnem:)
whee-ee samozrejme vitaj medzi nami stravujes sa DS alebo sa chystas alebo len tak?
JANKA ....
To co mame co aj niekedy dadus robila je to ze mas na dve skupiny hlavne rozdelene - rastlinnu a zivocisnu, a potom dve podskupiny - ovocnu a zeleninovu, a tam nemozes hockedy jogurty a a mliecne vyrobky, iba pocas zivocisnej, ale bol tu USIKO a pisal, ze on to mal rozdelene na skrobovy a neviem ak y den a neutralne potraviny a v tom sa medzi neutralne potraviny radili mliecne vyrobky, cize ich jedol hockedy... no a jeho som sa chcela opytat ako to mal s tofu syrom ..