KTO SA PRIDA? Pridavajte návrhy, recepty, tipy ....
Delena strava
Sme doma rozmyslali ...ze lepsie bude ked budeme mat aj tie neutralne potraviny - lebo ostatne je to iste co mame teraz len sa to inak pomenuva ale o tom som uz pisala, len mi nie je jasne este nieco, nepocula som ze by pocas delenej stravy niekto jedaval napriklad chlieb s maslom a sunkou ako liogika mi nejak nesedi .-...a podla linku SLNKA 331(www.moda.sk) ktorý odobril USIKO, to tam pise ...ako nechapem no.. pochopim este kefir, tvaroh, mlieko, ...ale toto kombinovat neviem no ..
Po prvej pred rokom som schudla 10 kg, ale som mala dosť prehreškov. Trvalo mi kým som si zvykla na systém. Potom mi to už nerobilo problém. A ani teraz nemám s tým problém dodržiavať, len mi chýba desiata a olovrant a to som vo forme ovocia a zeleniny aj mala a ranajkovala so prvý krát celozrné pečivo, veto a paprika , paradajka. Teraz druhý krát som ju dodržiavala podla knihy a nič rekordné. Veď sa nič nedeje ak mi bude zle mám v zálohe kuracie prsia a zeleninu a bude bielkovinový deň. A isto pojdem s Vami do toho.
Ani ja neodporucam mliecnu dietu - nic co je zamerane na "jednu" potravinu alebo nejaka dieta co vysadi uplne nejaku potravinu nie je zdrava a dobra, lebo raz to clovek zacne jest a hned to pride - to nie je zdrave ...... treba robit nieco take kde sa papa vsetko - aj ja som skoncila s druhou 90dnovkou lebo to nebolo zdaleka take ako prve drzanie .... ale presla som na toto, ja neviem, aj keby som mala neviem ake zaruky, ze schudnem pri tej mliecnej by som to nerobila, naco, aby som sa tesila z toho ze som schudla dva týždne? lebo som presvedcena, ze po jej skonceni okamzite pridu kila späť. Maria pod na delenu - uvidis bude lepsie, a schudnes......schudneme a bez hladovania !! to je zaklad
a po prvej 90 dnovke si kolko schudla?
maria21, je to jednostranne zamerana dieta a okrem toho, je tam velmi nizky prijem za den, takze si myslim, ze ked zacnes trochu viac jest, tak sa prihlasi jo-jo efekt. Je normalne, ze druhykrat 90 dnovka nebola az taka uspesna, telo uz vedelo, co ho caka, tak sa trochu branilo. A preco sa tak ponahlas? Pomalsie chudnutie je trvalejsie. Skus si pozriet stranku -odkaz odstránený- a precitaj si o spomalenom metabolizme, pretoze, to sa Ti urcite stane po tej mliecnej. Na tej stranke sice ziadnu dietu neodporucaju, ale mna napriklad 90 dnova naucila discipline, ale tiez som pri nej nevydrzala viac ako mesiac.
Prečo, máš s nou nejaké zlé skúsenosti.
Ja to chcem len nejakú zmenu vyskúšať.
Ak mi bude zle alebo to nebudem zvládať tak sa dám na delenú stravu, delenie na tie tri skupiny. Pri 90dňovke mi váha zastala a nevie sa pohnúť smerom dole. držala som ju už druhý krát a len 4 kg. dole v začiatku a potom nič vyše mesiaca. Potrebujem dať dole aspoň 15 kg.
maria21, tu mliecnu dietu by som nerobila
Dadus ... no, mozno hej, ale ja ju nikdy nebudem robit mne proste nechuti a myslim, ze to uz je pre takych ortodoxných xixixixiiii ... nemyslim si ze vadi ze pouzivas normalnu ryzu.