Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Delena strava

daduss

neboj nič... zachvíľku si užijeme slniečka. u vás predpokladám niekde na juhu už vykukuje pažítka, ale u nás tu na východe máme ešte stále zimu a po slniečku ani chýru ani slychu...

slnko331

hej ten chlebik s maslom...
a minuly rok som skusila posadit medvedi cesnak z lesa a vyzera to tak, ze to prezil a vykukuje von. Uz aby bolo teplo, budeme cely den vonku.

daduss

ja by som sa zatiaľ aj z pažítkou uspokojila.

do bryndzovej pomazánky... alebo na zemiaky... alebo zbožňujem ešte
chlebík maslo a pažítka... a viac mi k tomu nič netreba. chichichi

daduss

no vidíš... napríklad na záhradke to spáliš.
my záhradku nemáme... ale také čerstvé ovocie, zelenina... to musí byť niečo fajnové ... hmmmmm

slnko331

no ved, aj ked mam prehrasky, snazim sa jest tak akurat a aj keby som si dala viac, tak to nevadi, pri praci na zahradke to urcite spalim.

daduss

SLNKO331... nevadí že máš nejaké prehrešky. je to len začiatok a telo si musí privyknúť. uvidíš že časom ich budeš mať čoraz menej.
ja som zase jedla včera v rámci delenej stravy... ale mám pocit že v množstve som to asi prehnala.

daduss

ja viem že je to OK. to sme sa len tak podpichovali... lebo včera na téme bola menšia výmena názorov. Rýpali tu nejaké individuá... že delenú stravu poznajú a že či to tak náhodou nemáme pomýlené, že toto delená strava nie je, že jedme piate cez deviate... a tak podobne.

ale jasné. Ked je toľko verzií tej delenej stravy a každý máme inú. My tu delíme podľa Haya... mám aj knihu, aj sme čo to poštudovali.

slnko aj tebe gratulka... kazdé kilečko je dobré.

slnko331

daduss, to je super, ja sa snazim, ale mam prehresky, ja mam dolu asi kilo.
A co sa tyka Katkinej veceri, tak je to ok, udena ryba by mala byt neutral.

daduss

ahojte babky... mám nesmierne skvelú náladu. -1,5 kila.
viem že prvý týždeň to išlo najrýchlejšie, lebo to bola zmena pre organizmus, ale aj tak sa teším.
musela som vám to povedať, lebo nikto nevie, že držím delenú stravu tak sa nemám ani komu pochváliť. Nechcem aby to vedeli, iba chcem nech si všimnú zmenu, ak sa mi pekne podarí zhodiť.
Ani manželovi som nehovorila ale on ma už pozná že stále niečo s jedlom vymýšľam. raz jem a raz nejejm, tak mu ta zatiaľ nie je divné.
len dúfam, že to takto pekne bude pokračovať.