Delena strava

daduss

v kazdom prípade som rada ze si sa pridala, ale si musíš uzrejmiť zásadné rozdiely medzi týmito dvoma delenými...

daduss

aj cestovina so syrom... môže byť... ale musíš vedieť s akým.
Proste musíš poštudovať a potom hovoriť.

Ja som už včera zistila, podľa tvojich názorov, že si zrejme držala Korinkovej dlenú stravu

daduss

Skoda duška, že si si neprečítala všetky príspevky, čo sú v téjto téme, potom by si vedela že delenie v KATKINOM jedálničke je úplne OK.
a hlavne preto... že my delíme podľa HAYA a nie podľa KORINKOVEJ.
Sú to úplne dve odlišné delené stravy !!!

a tam je veľmi zásadný rozdiel... treba preštudovať. my študujeme už dva týždne... a ver že môžeš aj jogurt s rohlíkom

duška

Ahojte dievčatká.Tak dnes začínam.Akurát dávam kávu s mliekom bez cukru.Na obed pečiem kurča a ryžu,tak si dám kurča s kyslou uhorkou,ďalej sa uvidí.Katka26,čítam tu tvoj jedálniček a nehnevaj sa na mňa,ale nesúhlasím s tým čo si tu napísala.Toto nieje delená ale skôr tá 90dňovka.Pečivo s maslom alebo jogurtom,tak to nie.Buď pečivo alebo jogurt,nikdy nie spolu.Cestovina so syrovou omáčkou,tak to tiež nejde spolu.Segedínsky je ok.A soju s ryžou kedykoľvek ak máš rastlinný deň.Ale v ten deň už nesmieš mäsko.Takto to robím ja.Ale držím ti palce.A to tehotenské popôrodné bruško má ešte čas ísť dole,mne to trvalo 2roky,tak buď úplne kľudná a neplaš sa.

katka26

Maria ... tak napriklad ak mam Sacharidy tak pre predstavu takyto den:

R - celozrne pecivo s maslom (možno aj klasicke obycajne maslo, ale ja zatial davam Floru - rastlinne) k tomu paradajka, paprika, redkovky, cibulka mlada, pazitka, pripadne ak chces tak sunka ktora nepresla varom - krkovicka a pod. ....alebo suche salamky ..
- alebo mozes si dat pecivo s jogurtom bielym, alebo ovsene vlocky s jogurtom....

O - tak napriklad to moze byt rizotko so zeleninou, s hubami, len s porom, alebo grenadir, zapekana cestovinka so zeleninou, cestovina so syrovou omackou, špenat so zemiakmi, fliacky s kapustou, ... cestoviny so syrovo-kukuricovou omackou, zapečena brokolica so syrovou omackou...

V - zasa na co mas chut, kysle rybky s pecivom, alebo jogurt, - proste obmena ranajok, alebo to iste, alebo trosku toho co bolo na obed ....tiez ma napadlo ze moze byt aj pecivko s maslom a udenou rybkou

BIELKOVINOVY DEN :
R - jogurt, alebo vajicko, tvrdy syr (byvaju väčšinou do 50% ), vhodna sunka, zeleninka, alebo acidko - zakys(to mozes stale aj pocas sacharidov) s pecivom alebo bez

O - napriklad pecene kuracie stehna so salatom, privarok z mladej zelenej fazulky s mäskom, kuracie zavitky, segedínsky gulas (kysla kapusta je neutral a smotana na podbitie tiež), niečo zo soje - nejedavam ju tak neviem nejaky recept z toho ...proste mäsko mozes vyuzit v tento den

V - tak isto vyberies si na co budes mat chut .....

niekde nižšie mas delenie kde co patri je to pekne rozpisane, detaily dotahujeme teraz xixixi drzim palce a vitaj v klube :-)

daduss

My tu delíme podľa Dr. Haya
a ten tvrdí?

Biekovinový deň: nápoje
a tam sa radí jablčné víno, trpké biele a červené víno, trpké ružové, suchý sekt

samozrejme platí že všetkého s mierou.

duška

Ja odporúčam biele suché vínko s minerálkou alebo čistou vodou.Alkohol radšej nie,každý totiž obsahuje určité množstvo cukru a alkohol všeobecne brzdí proces chudnutia.A sem-tam aj malé pivko môže byť.

otazocka123456789

ak si predsa len chcete dat alkohol, aspon obcas,tak ktory je neutralny? lebo ked take vino je z hrozna to sa nesmie ku mesu napriklad...to je potom lepsie pivo y chmelu, ktore nema tolko cukrov, ci nie? diky za radu a drzte sa:)

duška

No mala som super váhu,dokonca som jeden čas mala 50kg.Viete koľko som pribrala ja počas 2och tehotenstiev?Ja keď som šla 2hý kraá rodiť,tak som vážila 85kg!To bolo pred 2 a pol rokmi.A teraz chcem do leta zhodiť,lebo ma to štve fest,šak sa chcem páčiť.A myslím si,že delená je na to vhodná a nieje ani drastická.Naučíme sa kombinovať správne jedlá a budeme milo prekvapené.