KTO SA PRIDA? Pridavajte návrhy, recepty, tipy ....
Delena strava
:-) pomylene to mas ty! už mam toho dost nastudujte si delenu stravu podla Dr. Haya...až potom kecaj do toho, dobre? a ja som nenapisala nikdy ze v bielkovinovom dni sa moze chlieb už ked sme pri tom... a este jedno vrat sa do skoly ked nevies gramatiku
, mas co dohanat!!!
katka v sacharidovy den jogurt? nemas to pomilene? v bielkovinovom chlieb? tak to veru delena strava nieje...
tak potom môže byť... aj tých 71
dakujem, aj tebe dobrú chuť. Čo dnes papáš?
No hej preto to neberiem az tak vazne lebo mmamka ma tu vahu co som ja mala pred tou co som kupila gigi :-) a ta blbla, ale urcite bude väčší ubytok na vahe lebo nosim tie rofle v pohode co som spominala a pred tehu som mala tak mi behalo okolo 68 kg.. prajem ti dobru chut!
katka... možno bude niekde chyba. Bud na tvojej váhe, alebo na mamkinej lebo to je fest veľký rozdiel.
ale v každom prípade ti tých 71 prajem. Neviem koľko si mala pred tehu ale porovnaj si to s tým.
Dnes si robím tú koložvársu kapustu, už mi to tu rozvoniava po byte... už teraz by som si dala, neviem či sa dočkám obeda xixixi.
Ráno som mala tak chuť skočiť na váhu, ale nechala som to tak, že prekvapko na zajtra.
Ahojte dievcence... Ducka nic sa nedeje, len som kukla ze co som zle zas popisala xixixi pohoda ....
NO MUSIM VAM TO POVEDAT, boli sme u mojej mamky odvazila osm sa u nej a vaha ukazala 71 Kg!!!!!!!!! ja som kukla co dobre vidim :-) xi ale nemozem to brataz tak vazne lebo kazda vaha ukazuje inac ako sme sa bavili inacje nastavena a pod. ale niecomozno na tom bude ked nosim rifle spred tehu .... a zadok mam uplne iny, mensi, sthena sa nedaju porovnat oproti tomu co bolo, ale tie sunecky z brucha vazia este dost :-) ale vsimla som si na sebe, ja som stale mala postavu taku ze nidky som nebola bud na vrchnej casti tela alebo na spodnej casti tela odlisna, atale som to mala take sumerne, ale teraz vidim, ze od pasa dole to mizne ale hore akosi nebars co ja viem, no brucho nepocitam, ale ruky a tak ...no neviem, dufam ze budem taka ako predtym, nie hore inak ako dole :-(
OK, duska, nic sa nedeje. Ešte to poriadne vyskúšané práveže nemáme. Ale ja som začala s delenou od korinkovej a prestala som, lebo som si pripadala ako keby som držala 90dňovku a to som už nemohla... išla mi hore krkom. Preto som sa dala na toto, a sme iba na začiatku, takže uvidíme...
A Katka26 prepáč,ak som sa ťa dotkla.
Daduss,ja tu píšem svoje skúsenosti.Viem,že vy idete podľa Haya,ja idem podľa Korinkovej.Ak vám to vyhovuje takto a darí sa vám,tak vám len držím palce,nech vám to vydrží.Čítala som aj Haya,a podľa mňa niektoré jeho kombinácie brzdia proces chudnutia.Je pravda,že sú tieto 2 delené úplne odlišné,ja mám vyskúšanú Korinkovu a idem podľa nej.Držte sa,ak niečo máte,kľudne sa pýtajte.
Ahojte, Katka dakujem za jedálniček, myslím si, že jogurt biely podľa Dr. Haya sa može s pečivom aj maslo riadne, tiež si myslím že cestoviny so syrom s neutrálnej skupiny tiež sa može. Ja som včera večer si dala pečivo s husacou masťou a cibulu (moj manžel to jedáva bežne) a dnes ráno 0,5 kg dole a na obed som mala cestoviny s kyslou kapustou, ráno muslle s mliekom lebo po tej mliečnej som mala problém s vyprázdnovaním. Tak Vám držím palce.