Delena strava

daduss

janka, naozaj som veľmi rada.
pri 90-dňovke to stálo... nechcelo ísť dole, a ked zošlo pol kila alebo kilo... tak neviem čo sa stalo, zase sa to vrátilo...

no proste dookola, dookola... a hlavne toto sa mi páči, že môžem jesť čo chcem a načo mám chuť.

daduss

už aj katka sa ozvala... ako ste nakúpili včera?

Duška... tak len sa drž, ked si sa na to dala.
v pondelok som sa duška vážila a bolo dole 1,5 kola za týždeň. Pekne nie?

Na to že som už bola úplne zrezignovaná z tých diét a z toho všetkého dokola si myslím, že to ujde.
už ma ani 90-dňovka nebavila, ani korinkova mi nešmakovala ked som s ňou začala... a od nového roku to stále tak dookola nejak chodilo...

janka

tak u mna to pravidlo teda neplati :)) Ja mam zase problem so zadkom a pasom, v hornej casti a hlavne z brucha schudnem najskor...to je nespravodlivost, ze?:)

duška

No Janka,tak to je slušné.Ja by som chcela zhodiť najmä z bruška,dobrých 10cm aj viac.Myslíš si,že je pravda,ža koľko zhodených kíl tak toľko aj úbytku v cm?

janka

Duska, ja ju drzim teraz 2. krat po asi dvojmesacnej pauze, takze teraz kg idu o dost pomaly. Priznam sa ze nerada prezentujem svoju vahu, radsej tie cm, tak ak ti to bude stacit, takmer po troch mesiacoch mam z pasu dole 5cm, z bokov 5 cm a zo zadku3-4 cm...vela?malo? neviem, ja som rada, ze ubuda

a k tomu karfiolu, skus karfiolove placky v povolenej kombinacii

duška

Ahoj Katka,úplne s tebou súhlasím.Ale netreba sa vytáčať nad hlúposťou druhých.Ani nie tak nad hlúposťou,ako nad neznalosťou.Fakt si treba dobre preštudovať tie diéty,ja som tú od Haya nepoznala,tak som opravovala ja blbá aj teba.Ale už som zas o niečo múdrejšia.Tebe sa ako darí pri chudnutí?

duška

Ahojte Daduss,Janka,tak ja som na delenej od včera,zatiaľ je to OK,manžel šiel na montáž a ja môžem variť čo mi vyhovuje.Janka ak sa môžem opýtať,koľko si zhodila pri tej 90dňovke?Nemáte dobrý tip na recept z karfiolom?Dnes som kúpila a varím ho,len neviem ako ho dokončím.A Daduss ty si koľko zatiaľ schudla?

katka26

Caute žienky ....

Musim precitat vcerajsie prispevky....poriadne, len tak zbežne som prezrela ...

Duška - budem sa vytačať nad druhymi pokial ide po mnerakciami ako MAS TO POMYLENE!!!!!!!!! najprv by som sa opytala ci to tak sa moze alebo nieco podobne a nie tak SPROSTE!!!!!!! Ako prepac, ale hned tak skocit po niekom si myslim ze nie je celkom OK ... tak sa nase...iem nemyslis?

Ale dobre uz to neriesim, jeden blbec sa nasiel a budeich este urcite... nebudem reagovat.

janka

:)) no tak tie nervy ja mam asi fakt pevne :) a to nielen pri 90.dnovke
vies ale, mne to vyhovuje hlavne z toho dovodu, ze mam akysi plan co do seba :)) a podporuje ma v tom aj mamka, drzi ju pekne so mnou a nikto okrem nas to nevie :))