KTO SA PRIDA? Pridavajte návrhy, recepty, tipy ....
Delena strava
Duska ja sa teraz nevazim lebo vaha je na reklamacii, ale vazim sa inac kazdy den ja som maniak :-) a tesi ma to ked sa postavim na vahu .-) ci to ma zmysel alebo nie :-) nezaoberam sa tym .... ked chcem sa odvazim :-) niekto si na tom nepotrpi a nepotrebuje sa vazit tak casto, ja hej , som maniak ako som pisala :-)
ahoj dievcata,
duska, ja sa vazim kazdy den, ale lepsie by bolo raz za tyzden
Dievčatká a to sa vážite raz za týždeň?Lebo ja si myslím,že časté váženie nemá zmysel.
Daduss,nechcem byť dotieravá,posledná otázočka,pri akej váhe si začala chudnúť a kedy?Prepáč,nechce sa mi študovať to tu dlho dozadu.Vieš,inšpiruješ ma tým.Ďakujem.
naozaj je to katka dobrý pocit ale poklopkám si a nehcem to zakríknuť... konečne ma niečo nakoplo...
Presne katka moje slová... nejak sa teraz menej zaoberám takými vecami že čo budem jesť a kedy... nejak to beriem tak normálka, že je to v pohode.
Dadus GRATULUJEM :-) :-) :-) :-) SUPER POCIT CO?
nie ešte Duška... lebo od pondelka som začínala s váhou 62,5 takže taraz mám 61.
mne tá váha tak kolísala hore dole. mala som už aj 60 a potom zase aj viac... a posledné dni pred tým ako som prešla na túto delenú som si ešte fajne dopriala, tak sa to hned aj na váhe odzrkadlilo...
Duska ide to pomalicky, uz ked som sa videla v tych zrkadlach v obchodoch vcera tak uz aj ten pohlad je iny, :-) nie ze by som doma nemala zrkadlo xixixi ale... zacinam sa podobat na to co som bola pred tehu ..len brusko tam je roboty a robota :-) s ostatnymi castami tela sa da povedat ze zacinam byt spokojna, samozrejme neznamena to ze som v cieli, ale nemam uz komplex .-) je to uplne ine .....
Dadus ...super, nechali sme tam majland :-) ale oplatilo sa, drogeria, potraviny .... super, oblecko som sklamana v Miskolci o nicom, ale na to treba ist inam ...do M3 outlet ... tam je vraj parada :-) tak to o mesiac dva pojdeme :-) aj tak by osm nekupovala teraz na seba lebo chudnem, ale jedno triko som si kupila, 200 skk teraz hodim na seba bunda, pomalicky aj kozenak a ides :-) ale som spokojna s ostatnými vecami , napr. Cif - rozprasovace, za radom vsetky po 100 skk, syr tvrdy perfektný kilo za 84 Skk, coca cola ( my ju pijeme len ku vinu, ale idu sviatky zide sa) original 2l za 25 sk tu stoji 39, cigosky osm si kupila .-) marlborky 62,50 skk, sprchove gely, farby na vlasy co uzivam po 50 sk, sampony, mäso .... no vsetko, vsetko sa ani kupit neda, lebo to nehrozi, necham tam rocny plat :-) ale oplati sa, ... a kupila som si tam pressovar, tak teraz studujem co a ako :-) vysiel ma o 1000 skk lacnejsie ako som si nasla na nete najlacnejsi presne teny typ... asi tak :-) detske veci, flase, caje, plienky vsetko za velmi dobre ceny...
Vcera sme si dali pizzu v Madarsku tak bolo po deleni ale nevadi, dnes pokracujeme, nejak ma pri tej delenej strave netrapi sem tam skok po niecom inom, neviem inac to beriem...
Janka,tak to je teda nespravodlivé.Ta máš postavu hruška-tie chudnú z brucha a prs najskôr a nohy a stehná idú pomalšie.Ja som jablko,takže mi to ide z brucha najpomalšie,ale nohy a zadok tak to ide najskôr.Ďakujem za tip na recept.Daduss,ty máš takú výšku ako ja,158cm ak sa nemýlim.Už si došla pod 60kg?Ja by som bola fest rada,keby sa mi to toho roku podarilo.