Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Delena strava

janka

daduss, 5. apríla nadobro koncim s 90. dnovkou, aj ked uz mam pocit ze dovtedy asi nezide uz nic :) ale este mi zatial vyhovuje to stravovanie.

Ja som tiez nosila dlhoo v kabelke celu knihu 90.dnovky :) a teraz mam v stoliku vytlacene clanky delenej :) posuvam sa dalej :D

daduss

Janka, kedy ti končí tá 90-dňovka?

ano asi všetci poctivo študujú... ja som študovala 2 týždne. Už som ako tak v tom doma, a mám z knihy prefotené delenie a nosím to stále v kabelke, a vždy si skontrolujem, ked som si nie niečim istá.

daduss

ahojte babenky...

včera to tu nejako zmrzlo... robte niečo, tak to neostaneme medzi nadiskutovanejšími témami ... xixixi

nie že by sme to potrebovali, ale nemám čo čítať ...

daduss

vytočili nás stie príspevky preto duška... lebo každý hned ze aký je on umelec v delenej strave a ako sa v nej vyzná ... a každý ťa hned začne osočovať, že to určite nie je delená strava a bla bla bla...

a nevedia pochopiť toto čo si povedala ty, že každý má svoju delenú sstravu.
Čoto som pochytila od korinkovej a začínala som s ňou, ale čím dalej som študovala, tým viac sa mi zapáčil HAY preto som prešla na toto, a zrejme aj zvyšok osadenstva...

a ty duška predsa sa tiež budeš držať toho, žo považuješ za vhodnejšie.

daduss

dakujem duška...
a poviem ti pravdu, že ma to naštartovalo ked vidím výsledky hned zo začiatku.

Ináč nič si z toho nerob... takých začiatkov, ako tu teraz ty opisuješ som aj ja mala sstrááášne veľa a hlavne teraz po Vianociach ...
x-krát som začínala s 90-dňovkou... a x-krát som aj skončila... a ani výsledky neboli také ako by som chcela.

duška

Ahojte dievčatká,pozerám,že je to tu veselé.Po prvé-Katka,nevytáčaj sa pre neznalosť druhých,každý máme svoju delenú a každý má samozrejme pravdu o tej svojej strave.Daduss,úprimne ti blahoželám k úbytku váhy,len tak ďalej.Viete ako som dopadla ja?V sobotu som začala s delenou,krásne som sa na to odhodlala,a večer príde švagriná a priniesla 3 pizze,tak som samozrejme neodolala.Dali sme si aj do nosa,a včera mi nebolo najlepšie,tak som sa na delenú vykašľala zas.Ale-dnes odchádza manžel na montáž,takže sa môžem na delenú kľudne naštartovať a viem,že ju budem dodržiavať,lebo nebudem musieť vyvárať.Takže mi držte palčeky a prajem vám krásny,aj keď tu na východe upršaný deň.