KTO SA PRIDA? Pridavajte návrhy, recepty, tipy ....
Delena strava
no vcera som rozmyslala nad tym ...ako sme robievali predtym mäso kuracie stehna ci prsia ..a tiez dlho som nerobila s cinskou kapustou ...ona to mäso tak nadstavi ze je toho vela a netreba ani ziaden salat k tomu ... alebo mam recept na cinu - moja vyroba - ak chces mozem Ti napisat mozno raz vyskusas ...
myslím, že ťa to určite nezabije...
ja mám dnes cestoviny s pestom, a trošku byliniek...
a dala by som si aj ja nejaké kuracie stehno... alebo niečo také. asi si cez týždeň niečo také urobím.
večeru budem mať iba zeleninu varenú,
povyberám všeko z polievky, lebo som včera robila vývar
mydlim ze jeden obed kde bude biela muka (zemlovkaň ma nezabije stale ked mame pecivo tak celozrne ...
no jasne, to by bola klamliva vaha - aj ja som stale taka nafuknuta v tom case, naliata trochu vodou ... zaklad ze je Ti dobre nie, vcera vecer ked som zostavovala jedalnicek na tri dni dpredu xixiix sme zistili ze mame nejak jednotvarnu stravu obedy myslim - tak dnes mame rezance s tvarohom .... manzel ich velmi nemusi ale povedal ze zje na zmenu :-) a v stredu budem robit kuracie stehna na kyslej kapuste, dlho sme ich takto nerobili ...a na zajtra sa velmi tesim bude jablkovo - tvarohova zemlovka .... sice nie uplne podla delenej stravy, lebo ju budem robit z bielych rozkov ..ale aspon na zmenu nieco potrebujeme taketo ...
ja ti momentálne neviem povedať, ako som na tom...
nevážila som sa, lebo prídu moje dni, a nechcem aby ma to nejak nemilo prekvapilo. tak radšej vydržím. až budem mať po nich.
ale cítim sa skvele... aj bruško mám nejaké menšie
LEA - aj my sme vela veci riesili preco to a to nie ...neries :-) funguje to ... tak budme radi ze to mozme, inac prave to je velky rozdiel od iných DS .... kde su striktne vsetky mliecne vyrobky (aj syry bez rozdielu v % tuku v susine) zaradene medzi bielkoviny .... a samozrejme, netreba ich pchat do seba extremne vela, lebo aj efekt bude slabsi .... ale normalne... ja si dokonca tam kde ide kysla smotana velakrat ju nahrasdim jogurtom ... aj v zapekanych cestovinach ...absolutne po zapecení necitit rozdiel, tiež don pridam trochu vegety - proste to ochutim a necicit v tom ziaden rozdiel ..... drzim palce ak si sa dala na to ...aby sa to rozbehlo ..
Dievcence ako ste na tom Vy? o týžden by som mala mat vahu a mozno peniaze pobehnem kupit potom druhu...
Ahojte .... myslim ze nic sa nestalo, len zacalo byt teplo :-) cely week sme boli vonku, parada ....a vecer zmorena uz ani nezapinam PC :-) no prislo teplo ....hura von :-)
Musim sa "pochvalit" nejak mi tro stagnuje, ale mozem si zza to sama, "stuplo" mi do hlavy ze zo mna ak naraz viac zislo a teraz som pchala do seba i to co nebolo potrebne xixixi ...nevadi, polepsim sa a hned odo dnes ... aj v sobotu sme na zahrade grilovali no nedali by ste si? nedalo mi xixix ale absolutne som sa nenapchavala, to je pravda, normlane som si dala, ale aj s chlebikom a to som nemala, ... neva ...hlavne ze som nenabrala späť!
ojojoj ... nejak to tu stíchlo...
čo sa s vami stalo?
lea myslim ze pre to lebo su plnotucne