Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Delena strava

katka26

lea ...s cimkolvek alebo samostatne - proste tie mozes dat ktoryden chces, nemusis pozerat na to aky den si si vybrala :-) preto sa volaju neutralne..

daduss

ahojte dievčence...

ano aj ja sa chytám na také niečo, a pre seba si urobím taký dietnejší zemiakový šalát... nebude s majanézou...

katka26

hmm..Velka noc ..no iacmenej to budu bielkovinove dni xixixix bez pecivka .... budem jest normalne to co sa jedava ... samozrejme nie 7x denne salat, sunky, a pod. ale s rozumom.. dufam .

katka26

Ahojte ..

Kočky k ryžovým chlebíkom - tzv. polystyrenom chcem len tolko ...minule v Damskom magazine na jednotke bola jedna odbornícka na taketo veci - chlieb a pod. a nahrady chleba a tak ..no a vyjadrila sa, ze ked zeny chudnu velmi velku chybu robia ked namiesto krajca celozrneho chlebika, alebo psenicno - razneho si daju tie polystyreny (aj ja som to niekedy robievala, ale uz nerobim) ze omnoho viac kalorii clovek da do seba polystyrenom ako ked si da krajec spominaneho chlebika, tak len tolko :-) ze je to dost klamlive a zeny si myslia ze ako dobre urobili ked zjedli to a nie chlieb ....

anavi

jej dakujem za tu stranku ja som nevedela ako tie dni mam rozlisovat ci ako ale uz viem...super to sa mi viac paci ako 90 dnovka...a ake mate vysledky po akej dobe a tak...dakujem a idem do toho len asi nebudem tolko pisat ako si pisete vy...ppaa