KTO SA PRIDA? Pridavajte návrhy, recepty, tipy ....
Delena strava
toto som nasla:
Sójový nápoj (sójové mlieko) neobsahuje laktózu, preto je vhodný pre ľudí s alergiou na laktózu. Sójový nápoj (sójové mlieko) neobsahuje kazeín, živočíšnu bielkovinu, preto tento nápoj môžu konzumovať aj tí, ktorí za zdravotných dôvodov nemôžu konzumovať živočíšne produkty. Sójový nápoj (sójové mlieko) je svojim zložením vhodný aj na labužnícke dochutenie kávy, prípravu mliečnych pokrmov a na prípravu raňajok s cereálnymi výrobkami; výrobok neobsahuje substancie nevhodné pre celiatikov.
.. co vy na to? podla toho nieje sojove mlieko ani bielkovina ani cukor - takze neutral = mozme mlieko s vlockami :}
baby napiste mi prosim, ked tu budete..
mne velmo nejde o chudnutie, lebo mam podvahu, ale skor o zlepsenie travenia, lebo fakticky nemozem jest ako vsetci normalni ludia okolo mna.. kiezby aspon to sojove mlieko patrilo do neutralu, aby som ho mohla s vlockami.. hmm? nemate skusenosti?
a este na drozdie som zabudla sa spytat, ze kde patri a ci je vobec povolene??
a kde je tá oddelená strava dr. Haya ?
ahojte, pred tym nez naostro zacnem delit, potrebujem vediet este zopar drobnosti, napr. kam sa radia parky, kuracia sunka - slahany narez? ci je bryndza teda neutralna a ci je sojove mlieko a sojovy jogurt bielkovina.. pokial viete, poradte prosim
no ja som schudla tie dve kilá... čo som včera spomínala, a len dúfam, že cez veľkúnoc ich nenaberiem naspäť.
začala som to trošku prísnejšie brať, lebo ako vy hovoríte... viac som si dovolila, je síce pravda že som nepribrala, ale ani neschudla.
ahojte dievcata,
tak ja sa nemam cim chvalit na druhej strane sa ani nestazujem, cez tyzden sa snazim delit a cez vikend porusujem, dobre na tom je, ze vaha nestupa, ale nejde ani dolu v podstate som spokojna, staci mi udrzat, aj ked nieco by este mohlo ist dolu.
Katka, co vaha, stale ju nemas, mohli by ste sa trochu pochvalit, kolko ste schudli od zaciatku delenej.
ahojte babenky, nestiham vsetko citat, lebo si robim kurz ale pridam sa asi po velkej noci tak naozaj. Lebo teraz delim len tak tak :)
ja mám zase obavy z veľkej noci. teraz sa mi podarilo zhodiť dve kilá, tak ich hádam za tých pár dní nenaberiem späť. aj ked určite si budem dávať bacha na to čo jem... ale zase ite koláče...
asi sa už zbláznim z toho kolotoča. ale hlavne nesmiem povoliť po veľkej noci a hned sa začať krotiť...