Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Delena strava

katka26

Daduss veru ale je fajna, jablcka, hrusky, cernice a tvaroh ... no uz nech je obed ...a to som sa chcela polepsit od pondelka ..... musim, lebo to stagnuje a leto klope na dvere...ked chcem dojst do ciela ..

daduss

tak to si dáš dnes katka riadne do tela, ale nevadí ... zajtra sa polepšíš.

ja som to trošku prísnejšie začala brať... lebo som si viac dovolila, ale potom váha stála. a ked chcem ísť dole tak musím obmedziť nejaké jedlá.
hlavne chlebík som vylúčila. iba tak jeden rohlík na ráno. Ale poobede už sa snazím bez toho.

katka26

A kde presne si nasla ze brandza patri medzi neutral? lebo na tej stranke kde je napisane delenie poda Dr. Haya tam neni bryndza nikde uvedena, je tam tvaroh akurat, ale bryndzu som nenasla, aj ked podla mna to asi bude patrit podla toho medzi neutral neviem, a ak je to neutral tak ano mozes si urobit bryndzove halusky... lebo aj smotana patri medzi neutral tak aspon ja robim ze bryndzu zmiesam so smotanou a premiesam so zemiakovými haluskami ...

Inac ta moja dnesna zemlovka je riadny prehresok, ja som nevedela spamäti recept a az vecer ked som ju sla robit som zistila ze tam ide i mlieko aj vajcia ... no uz som to nechcela menit tak som ju urobila, ale uz tak skoro nebude xixi

katka26

nie je zac, vyskusaj je to fakt dobre .. a vecer si das uz len ten salat ak chces co si mala k obedu ... ja teraz niekedy urobim na veceru tiez taky salatik ze balkansky syr na kocky, paradajka, cibulka, salatova uhorka na kocky ... - na sposob greckeho salatu, asi ... no idem sa pohrat so synatorom ...ozvem sa paa

daduss

diky katka...
toto s tou čínskou kapustou robievam...
ale toto mäsko v tom páce môže byť dobré... určite vyskúšam

katka26

Kuracie mäso - vykostene kuracie stehna alebo prsia, narezeme na tenke pasiky, dame do misy, pridame olej, maggi, kari korenie, sol, trosku papriky sladkej, cierne mlete korenie a jedno cele vajicko. Necháme v pace min. 1-2 hodiny v chladnicke, cim dlhsie tym lepsie samozrejme, najlepsie aj den dva dopredu. Na panvici si urobime omeletu z vajicok, ktoru po vychladnutí narezeme na tenke pasiky, primerane velkostou k mäsku. Mäso nakoniec na rozpalenom oleji osmahneme, oprazime, ked je hotove vsypeme do velkej misy, pridame kukuricu z konzervy(POCAS DELENEJ NEDAVAT :-)) a na pasiky pokrajanu omeletu. Podávame s opekanými zemiakmi, alebo hranolkami. Uz som to robila aj s ryzou a bolo to super aj s tym, ALE POCAS DELENEJ SI DAME K TOMU NEJAKY SALAT.

A s tou cinskou kapustou robim tak ze uvarim stehna - mam aj vyvar tym padom, oberiem mäso, na oleji spenim por alebocibulu, pridam to uvarene obrate mäso, podla chuti dochutime, okorenime a nakoniec pridam kopec na pasiky pokrajanu cinsku kapustu, blbo sa to miesa najprv, ale ona tak zvädne potom a je toho vela lebo ti to poriadne nadstavi a nepotrebujes ani salat k tomu ... super je to, a len trosicku podlejem, proste aby to nebolo mäso so stavou ale len tak trosku ...