Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Delena strava

daduss

a beriem antikoncepciu yadin...
hodovrí sa že sa z nej nepriberá, ale ja mám pocit, že práve tá mi robí neplechu. Od kedy je beriem čo je približne dva roky, tak od vtedy mám skoro o 10 kíl viac ako inokedy.

daduss

maria... ako dopadol vodný deň, ked si si zabudla doma obed?

ja nejak stagnujem na váhe. stále sa točím oklo jednej a tej istej...
od 60 do 61 a stále dookola. Musím niečo zmeniť.
asi zaradím nejaké zeleninové a vocné dni, aby sa to trošku rozbehlo.

daduss

ahojte dievčence...
mne nejak nefunguje táto stránka...
niečo napíšem, nepridá mi príspevok, a potom sa mi ho na tri krát nechce písať

maria21

a mala som nachystané fajné zemiaky zapečené s cibuľkou a ku tomu zeleninový šalátik a čo už bude na zajtra. Každý deň takto tak aj schudnem.

katka26

som sa teraz nasmiala :-)

no na tie ocistne dni som volajako pozabudla, najprv som hovorila ze to v poho vydrim raz do tyzdna jak by sa spravne malo, ale akosi som este ziadny nemala, nebolo by zle aspon raz za dva tyzdne ..... hmm..Majka vydrzis :-)

maria21

ahojte mám zaručenú delenú stravu.
Ja v robote a jedlo doma (20 km) tak mám vodný deň len dúfam že vydržím aj keď prídem domov.

slnko331

na katka ja v septembri budem mat o desat viac ako Ty a po tej 25 to islo pomalicky zakerne hore, to mas kilo za rok, ani si to nevsimnes a po par rokoch sa clovek spamata

katka26

:-) ved aj ja sa smejem v auguste oslavim 27 rokov a jeden cas som mala 56 kg ale to som mala 19-20 rokov a bolo to veeeeelmi fajn xixixi no teraz to uz asi nebude :-) uvidime.. to je to presne, ze uz si clovek az tak nedava pozor alebo neberie to tragicky ak zhresi, ked uz je na vahe, ktorá sa da povedat ze je ok, nie je to tragicke ako predtym ...ale ...