Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Delena strava

slnko331

no ved ano, preto mi to nejde, som spokojna, tak uz si nedavam taky pozor, ale 52 som mala predtym dhlo a bolo mi fajn, aj na 55 mi bolo fajn, ale to uz ide asi tazsie vekom, no co uz nemam 20 rokov

katka26

Slnko, ale to musis mat uz v pohode pri tej vyske s tou vahou ci nie??? aj ked chapem, kazdy chceme dosiahnut co najviac, u mna to bolo v poho pri vahe 68-69 pred tehu, ale chcem ist na hodne nizsie, a to na vysnivaných 55 kg, ale sama tomu neverim, no uvidime ... budem uplne spokojna ked budem na 65 :-) nehovorim, ale ta dalsia desiatka je prekonanie samu seba, no neverim uprimne povedane ze by som dokazala zist tak dole, no uvidime...

slnko331

165cm a drzim sa od februara, v januari som bola mesiac na 90 dnovej vo februari som si este davala pozor ,
za januar - 5kg a za februar - 3 kg, cize yo 65 na 57 za dva mesiace a od vtedy stojim na vahe, ale jem viacej ako predtym, ale este by som chcela ist 5 kg dolu

katka26

No obvykle my uz take evci nekupujeme, tak ani doma nemam, ale po velkej noci xixixi podonasali chlapci vysluzky ..... tak sa tych vajicok a zajkov cokoladovych nazbieralo, ... ako dlho stojis na tej vahe? a aku mas vysku?

slnko331

ahoj Katka,
ja sa uz strasne dlho drzim na vahe 57 kg a to sladke ani nehovorim, najlepsie je, ked doma nic sladke nie je. Vcera sme boli na navsteve, tak som porusila, nechcela som vymyslat.

katka26

Ahojte ....pekný zaciatok týždna Vam prajem :-)

Ako ste vikendovali? vahy ako? xixi

Ja mam 73,9 ale som naliata :-( v piatok som dostala moje dni tak je to so mnou horsie, mala som strasne chute na sladke, co u mna nebyva casto pocas takých dni ale raz za cas ...no este ze bola velka noc tak cokoladove zajace fungovali ...uz nech to prejde, aby to bolo lepsie..

maria21

vyskúšajte:
nakrájať hrušky na kocky na to syr s bielou pesňou (celý)do mikrovlnky na 2-3 minuty - chutné.

daduss

katka... nezávidím ti tú bakalársku prácu, ale neboj všetko zvládneš.
mňa čaká nabudúci rok diplomovka, ale už sa teším, že sa to blíži ku koncu... dúfam že to šťastne dokončím, školu už dlho, dlho, dlho nechcem vidieť