KTO SA PRIDA? Pridavajte návrhy, recepty, tipy ....
Delena strava
dievčence... ja som to robila presne naopak... bez ryže
iba mäso a kapusta a zaliala s jogurtom.
skvelé bolo, asi si to na nedeľu zase nachystám
No presne ako píšeš, Dadus to robila tak isto tusim, bez mäsa, len ryza a kapusta ... ked dobre pamätám, i tak i onak to musi byt fajn.. inac ma napadlo, ze segedin je dovolený :-) :-) normalne original ako je v recepture .... ked by niekto mal chut :-)
Zostavujem jedalnicek na par dni dopredu, poobede ideme na nakup tak aby som vedela co dokupit aby osm nemusela zas ist ...len nejak ma nenapadaju jedla iba klasika to co vzdy rizoto, grenadit, na sobotu som vymyslela uz spenatik a zemiaky, ...
Maria .... no ja som to nikdy nerobila, preto sa pytam ...ale ked som si predstavila, ze oprazim na cibulke tu kapustiu a tak na cestoviny moze byt super, vyskusam...
žienky neviem ako ste vy na tom, ale ja od kedy som zacala s DS, absolutne nevarim a nejem polievky, to mi aj trochu chyba...ale nejak mi nepride ich urobit .... myslim ze to je chyba, a pri tom ja milujem polievky ...
Prehrabavam sa v kucharskych knihach a nasla som dobry recept ...nieco ako kolozvarska, ale bez ryze, zapecena kysla kapusta s bravcovym mäsom, zaliate kyslou smotanou s vajcom - dobra kombinacia ...a musi to byt fajne, podobne ako kolozvarska... vyskusam niekedy...
ahojte .....
Ani ja som nejedla mäso od sviatkov este a chystam sa az v nedelu urobim kuracie pečienky na zelenine so salatom .... dnes len nieco dobnem, nevarim ..... na zajtra musim nieco este vymysliet ...
chcem sa opytat, cestovina s kyslou kapustou to som nikdy nejedla, fajne je to???
Daduss vela práce co? no ja uz mam teraz parohy z toho, o chvilu zacne skuskove obdobie, 9 skusiok ma caka nejakew seminarky, malý mi spinka uz len raz denne cca 1,5 hodiny, no neviem kedy sa budem ucit, vecer odpadnem o osmej k telke ... nejaky mam blby pocit z tohto semestra neviem .... a pri predsatve ze po lete musim napisat Bc prácu :-((((((((( ja to neprezijem!
a ja uz celkom pekne delim, len sa mi podarilo zohnat za vyhodnu cenu cely balik deli cokoladok, takze kazdy den si dam jednu, ale to v ramci sacharidoveho dna, tak preto ten ubytok nie je, ale nie je ani prirastok
ahojte dievcata,
poradte co dnes varit, na ranajky by som si dala ovsene vlocky, to zje aj mala, ale co obed?