Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Delena strava

katka26

zeny napadaju ma hovadiny :-)ˇma napadlo, ze by som skusila teraz na 13 dni tu mliecnu dietu (aj ked mam na nu svoj nazor, ale len na 13 dni) a hned pokracovat v delenej ... co vy na to? lebo neuznavam normalne take diety ako ta mlieckna 13 dnovka, lebo to vsetko vyjde nahor a raz dva si mylsim, ale hned po nej si to udrziavat DSteda ak to funguje s tou dietou, .....

katka26

Ahojte ...ja nic nestiham .... zacalo smi skuskove, tak potim krv :-( no oddnes budem poctivejsia, tak ako som sa prislubila :-) :-) :-) :-) keby aspon stres na mna fungoval tak ze chudnem ale prave naopak, pocitujem hlad :-) ale budem sa snazit!!!! uz to tu funguje?

maria21

asi sa nemáme čím chváliť, keď nik nepíše.
Snažím sa deliť aj keď víkendy miešam, ale dodržujem odstup 4 hod. V jednom jedle nemiešam. Váha stojí a cm som si teraz nemerala. Kúpila som si nohavice a tesné tak keď budú volné tak je OK.

daduss

už ma to prestáva baviť s tou stránkou, ale vážne
napíšem príspevok... odošlem, vyskočí error, samozrejme že sa nič nepridá

maria21

ahojte, ako ste víkendovali? V piatok mi nešlo otvoriť stránku. JA som hrešila, hlavne včera. Guľaš nepatrí ani do jednej skupiny.Ale dnes len zelenina.

andula

Ahojte, tiež by som sa rada pridala. DS som držala asi dvakrát, ale nevydržala som to. Ja som pribrala z liekov. Užívam antiepileptiká. V súčasnej dobe ich ale postupne prestávam užívať a prechádzam na iné.

Neviete mi poradiť nejakú dobrú stránku s receptami na delenú stravu? Ja mám aj knihu, ale sú tam aj také potraviny, ktoré som v živote nekupovala.

Napríklad dnes som varila morčaciu pečienku. Vôbec som nevedela, s čím ju mám skombinovať, aby to bolo aj jedlé.

Ďakujem. Andula

katka26

mne dnes vobec nechcelo najst stranku potom bolo ze mimo provoz blbne to a stve ma to! pekný week vsetkym...a hlavne tym co si vstupili do svedomia xixixixiix