Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Delena strava

daduss

Ja tiež papám pečivo ... jeden rohlík dennne, to podľa mňa zase nie je nejaké hrozné. Nie?
aj ja prevažne papám sacharidy a možno je to aj tým, že to treba striedať. dnes raňajkujem ovocie... už necítim k tomu taký odpor ako po 90 dňovke, a mám také fajné jablčka, že dlho som také nemala.
ja som si síce vstúpila do svedomia už dnes, ale od pondelka naozaj zaradím viac šalátikov s mäskom, vajíčkom, tuniakom, syrom... však to ja veľmi zbožňujem.

katka26

no ja papam dost peciva, kazdy den jeden kus niekedy dva, sice celozrne ale aj to by som mala obmedzit myslim si ..a mäsa mam pomenej ... asi by malo byt trochu viac, stale len sacharidy ...

daduss

akurát som si všimla, že mi zase dva príspevky nepridalo,
kašlem na to... už ani neviem, čo som vám napísala, ale asi nič podstatné ked som na to zabudla... chichichi

ale nebojte kočky, rozbehne sa len musíme sa viac obmedziť... ja od pondelka začnem papať prevažne zeleninu a uvidíme

slnko331

maria21, ale nepomaha to, prave sa napchavam kolacom, vybrala som z mraznicky jahody a urobila bublaninu a este sa to ani k delenej nehodi, ale zato nejem teraz maso, stale mam sacharidy a to doslova

maria21

tak nezvládla som to ako som chcela, ale v pohode.
tá moja váha nie a nie dole. cm zas mám dole v páse 2 cm čo ma teší, od februára už dole v páse 5 cm a chystám sa na nákup nového oblečenia. Musím urobiť ako slnko kúpiť tesné aby som bola prinútená s tým niečo robiť keď ma bude tlačiť.