KTO SA PRIDA? Pridavajte návrhy, recepty, tipy ....
Delena strava
Ja tiež papám pečivo ... jeden rohlík dennne, to podľa mňa zase nie je nejaké hrozné. Nie?
aj ja prevažne papám sacharidy a možno je to aj tým, že to treba striedať. dnes raňajkujem ovocie... už necítim k tomu taký odpor ako po 90 dňovke, a mám také fajné jablčka, že dlho som také nemala.
ja som si síce vstúpila do svedomia už dnes, ale od pondelka naozaj zaradím viac šalátikov s mäskom, vajíčkom, tuniakom, syrom... však to ja veľmi zbožňujem.
no ja papam dost peciva, kazdy den jeden kus niekedy dva, sice celozrne ale aj to by som mala obmedzit myslim si ..a mäsa mam pomenej ... asi by malo byt trochu viac, stale len sacharidy ...
vonku je taka zima, ze sedime pred pocitacom
:-) :-) :-) :-) :-) :-)
aj ja si vstupim do svedomia, len neviem od kedy
Daduss preco od pondelka xixiixxii :-) aj ja .... vstupim si do svedomia xi
akurát som si všimla, že mi zase dva príspevky nepridalo,
kašlem na to... už ani neviem, čo som vám napísala, ale asi nič podstatné ked som na to zabudla... chichichi
ale nebojte kočky, rozbehne sa len musíme sa viac obmedziť... ja od pondelka začnem papať prevažne zeleninu a uvidíme
maria21, ale nepomaha to, prave sa napchavam kolacom, vybrala som z mraznicky jahody a urobila bublaninu a este sa to ani k delenej nehodi, ale zato nejem teraz maso, stale mam sacharidy a to doslova
Maria pohoda ..ovocie a zelenina je sama o sebe voda.... takze v podstate si to zvladla :-) gratulujem :-)