Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Delena strava

daduss

ale ked si to zoberiem z globálu, tak mám pocit že sa horšie stravujem... a jem aj také veci, ktoré napríklad pri 90-dňovke boli zakázané.
beriem ich ako neutrál a preto si ich dovolím... ale to by som si mala dovoliť, až ked schudnem, nie v čase chudnutia. -)

daduss

ja tiež poriadne stagnujem...
na jednej strane som rada, že nepriberám, ale sa držím na rovnakej váhe a kilo mi stále chodí hore dole ...

ale musím niečo urobiť, však leto sa blíži

katka26

ako mne vyhovuje DS, len kvôli tomu stagnovaniu ma mata vyskusat týžden ci dva, ved to nie je dlho a potom normalne DS dalej ...ja neviem, ked poviem muzovi, tak si uz o mne pomysli svoje :-)

daduss

a k tej mliečnej diéte len toľko, že sa musíš sama rozhodnúť Katka. Ja som ju tiež samozrejme skúšla, aj som niečo schudla ale už si to presne nepamätám.

daduss

ja tiež mým skúškove, a funguje to u mňa tak o teba katka. že v strese mi chutí nenormálne jsť... a priberám.
Minulý rok ked sommala štátnice... tak ani nehovorím koľko som popri učení pribrala... ale vééééľa

ale od pondelka... vylúčila som sacharidy, lebo som ich veľa jedla, a dám si viac biekovín a zeleniny.

dnes mám špenát s vajíčkom. fajné bolo a tak som sa narýpala že do popuku dievčatá.

katka26

no a s tym pohybom mas pravdu, ja som sice cele dni na nohach, ale to chce iny pohyb ... a teraz este aj prechadzky s malym mi skoncili ...no nic... nech to rychlo prejde

katka26

Majka ja viem, neuznavam take diety :-) len tak mi blyslo hlavou .... neviem ... niekto pise ze zabera niekto ze nie ... ja viem cela dieta je na hov...podla mna .-) lebo sa z nej urcite priberie späť, ale ked by zabrala a hned by som sla na DS tak by som nemala pribrat, neviem .... mata ma cosi take, no snad to prejde ...

maria21

a čo som schudla to sa vrátilo aj delením spať. Pri delení sa mi zdá že je potrebné pridať viac pohybu. Moj názor.

maria21

Katka tak to ťa riadne hovadiny napádajú. Ty si ju mne neodporúčala a skúsila som. Nezabralo porušila som si metabolizmus a navodila veľkú zápchu.