KTO SA PRIDA? Pridavajte návrhy, recepty, tipy ....
Delena strava
katka ani mi nehovor
pol kila hore, ale ani som sa neprejedla, ani nič. pekne som doržiavala delenú. ale mám dostať svoje dni, tak to pripisujem tomu. uvidím ked dostanem a ked skončia koľko to bude.
skoro úplne som vylúčila sacharidy. a už vôbec ich nejem na večeru. tak uvidíme čo ďalej.
Ako som zacala pouzivat delenu stravu moje bmi kleslo o 2 body www.bmi.esvet.eu
Ahojte ..
Daduss snad bez ujmy :-)
Ako sa Vam darí? ja mam kilo hore :-( sa ani nedivim po takom vikende....
neboj katka, zvladneme to, a v júni už budeme iba prádzninovať, budeme sa chodiť opalovať, na bazén zaplávať... s deťmi vonku na bicykel... a podobne.
aj ja mám ešte 6 skúšok ... a všetci chú skončiť čím skôr, lebo začnú štátnice a chcú nás mať z krku.
Ahojte ... no mna caka brutal zatial ku dnesnemu veceru 6 skusok v maji a este ostatní nedali termíny, ja neviem co sa im robi, daju jeden termin a koniec, nerobili tak predtým a tak mi vyjdu aj 2 skusky za tyzden ... porazi ma ... neviem jak to budem stihat ... Dadus uprimne alev dobrom Ti zavudim, mna caka v pondelok a v stredu skuska... :-( ..... ako sa Vam deli? mne ťažko, vcera vecersme si objednali pizzu :-O a bolo po deleni, zajtra ideme gratulovat, tak uz vidim co vsetko bude na stole, a v nedelu tiez .... teraz keby mal den 36 hodin mi je malo ...tak sa drzte a pekný predlzený week
ahojte babulky ...
skúška úspešne urobená, ale vidím, že nikomu sa nechcelo prist. ja chapem. vsetci ste vonku, je krasne pocasie... aj kej u nas trosku fuci vietor, ale napriek tomu je prijemne.
Daduss teraz si to nejak vystihla :-)
drzime palce ..papa
držte zajtra palce na skúske... papa
základ je aj pri DS sa stravo stravovať
píšem viac príspevkov, lebo čo keby som to musela prepisovať -:)
mám pocit, že sa nestravujem zdravo, ale delene. A to nie je dobré. A popri tom si stále hovorím, že si musím vyberať tie zdravšie alternatívy, ale ked prídem ku chaldničke, akosi podvedome si vyberiem to horšie aj ked viem že by som to nemala.