Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Delena strava

katka26

sade8 - no mas viacerodruhov delenej stravy ..kazdemu nieco ine vyhovuje, a aj my sme najprv týžden - dva sa zorientovavali co kde patri a s cim mozme a tak sme dopseli k mnohym jedlam, ktore sa bezne varia ze ich mozme normalne jedavat (nehovorim o mäse s ryzou alebo zemiakmi .-) ) pozri ked ti vyhovuje nejest mäso tak je to v poriadku, je na kazdom z nas ako sa bude stravovat. Ja neodsudzujem ani vegetarianov, ani veganov .... je to ich stravovací stýl a ked im vyhovuje tak preco nie ....

sade8

asi mate pravdu, lenze kto sa v tom ma vyznat, pre mna je to podla nejakej knizky nezrozumitelne.......tak som to nechala....sice nemam oddelenu stravu ale snazim sa jest zdravsie.....odkedy som vynechala maso citim sa super

katka26

No ano je pravda, ze si treba urobit kvalitný jedalnicek, aby elo dostalo dostatok kj do tela, aby malo energiu, preto treba si nakombinovat tak stravu aby to bolo v pohode.... vsetko sa od toho odvíja... samozrejme ak cele dni sa budem stravovat jedlom na energiu chudobným,. tak budem slaba, unavena....

kika32

Ja som skusala tiez dietu zhodila som za tyzden 4 kg ale bola som strasne unavena. Tiez je na principe vypoctu sacharidov. stravujes sa 5x denne a na obed a veceru zjes kolko chces, niesi obmedzena velkostou porcie ale je to aj tak tazke. Vydrzala som 10 dni a tak som s tym prestala

katka26

Ahojte .... kde ste vsetci?

Sade 8 - nechapem ako si mohla byt zoslabnuta, ked tu sa nezakazuje ziadna potravina - je to o kombinaciach a nie o zakazovaní .... asi si nieco robila zle

daduss

ináč mám tu takú kolegynku, a ona začala držať tú dvojtýždňovú diétu. v podstate je založená na delenej strave, ale úplne sú vylúčené sacharidy v podobe zemiakov a ryže. papá sa veľa zeleniny a bielkovín, a iba na raňajky celozrnný chlebík alebo celozrenný rožok.
ináč niečo podobné ako tá zaujímava diéta tu na fóre.