Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Delena strava

daduss

katka, na mňa trošku zabrali tie jedálničky. Píšem si na týždeň dopredu čo budem jesť a držím sa toho. Mám to rozpísané čo budem jesť tak potom nejak nevymýšľam, že čo by som si dala.

ale už ti tak pekne išli kilečká dole, a znovu pojdu, len treba vydržať.

daduss

katka... ja tiež nie som na tom bohvieako.
stále sa snažím... a nemôžem sa dostať pod tú moju kritickú hranicu. Už aby som je prekonala, veľa mi už nechýba.

najhoršie sú tie víkendy. to máš pravdu. Celý týždeň jem ako mám a potom príde víkend a som jak bez rozumu.

ale teraz som pekne delila aj minulý víkend som pekne delila, tak preto ma štve, že to na váhe veľmi nie je vidieť.

katka26

Ahojte ...

Som nastvana, toho casu som uz mala byt davno na vahe ktoru som chcela, lebo tým že prislo pekne a hlavne teple pocko, tak na zahrade cez víkend sa opeka, vari gulas a vedeli by ste odolat? ja nie, tak tomu bolo aj teraz, v sobotu sme varili tohtorocný prvý kotlikový gulas .... samozrejme ze som zjedla az 3 taniere, jak prasiatko :-( tak sa chudnut neda...... a moja vaha? uz je 75kg :-( .... velmi ma to stve, neviem sa nastratovat s uplnym delenim, ako to bolo na zaciatku, stale si hovorim od zajtra uz prisne a zasa nic, furt hodim do seba nieco nevhodne...... ja ja nebviem co mam robit....

Dnes som zacala ranajky po veeeeeeeelmi dlhej dobe ovocim - jablôkom, zjedla som ho s odporom trochu lebo jablka teraz nejak nemusim a banan som nechcela, ale musim sa nastartovat, to ovocie na ranajky ma nieco do seba, ale musim aj cez den jest podla delenia, lebo mi ro ranajsie ovocie absolutne nepomoze.

sade8

to sa neda povedat nema to nejaku vyraznu chut, ale je to stavnate, hodi sa to k zemiakom - iba sa uvarila domakka, skus to urcite mne to chuti - ked sa to uvarane este posype postruhanym syrom, je to vynikajuce, aspon pre mna.

katka26

aku ma chut ta spargla ....tolko o nej hovoria ,ale ja som ju nikdy nekupila, ani nerobila, neviem .... musim vyskusat..

katka26

objavila sa druha delena strava - tema, uz existovala predtym, skor nez tato ..... :-) nevadi, snad sa nebudeme mixovat xi

katka26

ahojte dievcence .... obedujete vsetci alebo co, ze tu od rana nik nebol .-) xixixi

ja si pochutnam o chvilku na zemiacikoch s kyslým mliekom a uhorkovým salatikom ...tak dobru chit prajem aj Vam ...

katka26

SADE8 - :-) :-) dakujem

Ku skuskam, mna caka dnes druha skuska a v maji este 8 skusok - abnormalne nahustene to mam a to nehovorim ze z tych 8mich je 6 brutaaaaaal ... potom v juni 1 brutalna tiez. no neviem neviem co sa im toho roku porobilo. Drzim palce aj ostatným študujucim