KTO SA PRIDA? Pridavajte návrhy, recepty, tipy ....
Delena strava
Katka, do tretice... ale zatial to nechám tak.
ale vidím, že teba to láka... že?
ale do konca mesiaca ostanem tak ako to je a potom uvidím.
Vlastne je to už dva mesiace, a výsledok - 2,5 kila. Slabé ...
nanette - zhrozila si sa preco?
Daduss - no do tretice ano ako pises mohlo by to vyjst :-)
Ahojte zenicky.
Ja som zacala delit pred dvomi tyzdnami. Neviem po akej dlhej dobe som sa odvazila a shrozila som sa. Aj som si poplakala, veru. Takze ako som spominala delim druhy tyzden, cez vikend vydrzim, nie je problem. Radsej si davam cez vikend zivicisny den, lebo tie opekacka a gulase, mate pravdu, laka to. Ale da sa. My sme opekali aj tento vikend, boli klobasky a opekacky, ja som si opiekla pstruha. Dufam, ze vydrzim. Drzim aj Vam palce. Schudla uz niektora z Vas rapidne z delenej stravy?
Katka, ja už tiež neviem, koľko krát som ju skúšala chichichi niekedy som vydržala týždeň, inokedy zase dva...
ale tak poriadne prvý krát pred dvomi rokmi, to som vydržala asi mesiac a pol a nepotrebovala som ani bohvie ako chudnúť. druhý krát teraz pred Vianocami, a po vianociach ani za pána nešlo nič.
Predpokladala som že je to druhý krát, lebo tú pred dvomi rokmi, vzhľadom na ten časový odstup som nerátala.
a teraz by aj mohla zabrať nie?
do tretice... všetko dobré či ako sa to hovorí.
no to ze by som sa mala pustit PORIADNE po treti krat do 90dnovky :-) ja som ju sice skusala viackrat ale poradne dvakrat, ze som aj vydrzala viac ako mesiac...
maria
90-dňova je v podstate delená, len máš presne určené čo máš jesť, kedy a koľko. Určite schudneš, ked to vydržíš.
Mne začala postupom času už liezť na nervy, ale teraz ked som v koncoch, tak som už zase aj nad ňou rozmýšľala.
ale nejdem zatiaľ vymýšľať.
akurát som čítala niekde v nejakom časopise, že prvý krát v pohode zaberie, aj pekne človek schudne, a druhý krát je to horšie. Až na tretí krát tá dotyčná s ňou zase schudla. A u mňa to bolo tak isto. Po vianociach som celý mesiac stála na rovnekj váhe, ani kilo dole... už som bola sklamaná.
no aj ja som to niekedy praktizovala, som si urobila na cely tyzden jedalnicek a vyhovovalo mi to, lebo som aj vedela co z obchodu treba kupit a tak.... no asi znovu prejdem na ten system.
ináč tá kolegynka, čo som vám spomínala, že drží tú dvojtýždňovú diétu, tak už pekne schudla. Ona je síce jak prútik štíhla, ale schudla 2 kila a ešte nemá celé dva týždne za sebou. Veľmi pekne na to že nemá nadváhu ani nič podobné.