KTO SA PRIDA? Pridavajte návrhy, recepty, tipy ....
Delena strava
zase držím v ruke papiere z delenej stravy. obidva typy a porovnávam.
katka, kľudne vyskúšaj tú diétu, ked to tak cítiš. ked ta to tak veľmi láka, tak ju aj tak raz vyskúšaš. ja to viem podľa seba.
či za týždeň alebo za dva sa zase k tomu vrátiš, že máš chuť ju vyskúšať. Mňa zase pokúša tá dvojtýždňová... ale neviem.
ano katka, lepšie na tom budeš, ked budeš pocitvo deliť.
ale tú neutrálnu skupinu mám pocit, že celú vynechám.
žiadne také že môžem klobásu, šunku, slaninku... lebo je to neutrálne...
myslím že teraz to na našom tanieri nemá čo robiť. a ani cestoviny so smotanovou omáčkou... a rôzne tie delikatesy. síce z nich nepriberáme, ale ani nechudneme. No nie moja?
Katka, a nebolo pri predsa len lepšie to delenie, čo sme s ním začali. na tie 4 skupiny? čo si si požičala aj tú knihu?
jaj ja som to pochopuila, ze si sa zhrozila z vahy, po dvoch tyzdnoch dleenia, ci aj to som zle pochopila? xixi
Daduss...nelaka ma 90 dnovka, v ziadnom pripade, kazdy 4ty den byt len na ovoci, to nie, to mi velmi vadi, .... ja potrebujem zasa zacat poctivo delit, mna skor laka vyskusat tu mliecnu :-) a ostat pri deleni potom
hádam si nedostala prasaciu chripku ? -:))))
Ok maria... ale ako ja som spomínala, do konca mája to ešte nechám tak. a uvidím.
Nanette... neboj sa nič, zvládneš to. Len treba odhodlanie a veľa sebazaprenia. Poznáme viac ľudí z okolia, ktorí rapídne schudli z delenej stravy, ale ako vidíš... môj prípad to nie je ... -:)