Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Delena strava

daduss

katka, kľudne vyskúšaj tú diétu, ked to tak cítiš. ked ta to tak veľmi láka, tak ju aj tak raz vyskúšaš. ja to viem podľa seba.
či za týždeň alebo za dva sa zase k tomu vrátiš, že máš chuť ju vyskúšať. Mňa zase pokúša tá dvojtýždňová... ale neviem.

daduss

ano katka, lepšie na tom budeš, ked budeš pocitvo deliť.
ale tú neutrálnu skupinu mám pocit, že celú vynechám.
žiadne také že môžem klobásu, šunku, slaninku... lebo je to neutrálne...

myslím že teraz to na našom tanieri nemá čo robiť. a ani cestoviny so smotanovou omáčkou... a rôzne tie delikatesy. síce z nich nepriberáme, ale ani nechudneme. No nie moja?
Katka, a nebolo pri predsa len lepšie to delenie, čo sme s ním začali. na tie 4 skupiny? čo si si požičala aj tú knihu?

katka26

jaj ja som to pochopuila, ze si sa zhrozila z vahy, po dvoch tyzdnoch dleenia, ci aj to som zle pochopila? xixi

Daduss...nelaka ma 90 dnovka, v ziadnom pripade, kazdy 4ty den byt len na ovoci, to nie, to mi velmi vadi, .... ja potrebujem zasa zacat poctivo delit, mna skor laka vyskusat tu mliecnu :-) a ostat pri deleni potom

Nanette

Dakujem. A verim si. Ja som zacala aj cvicit, ale minuly tyzden boli horucky a hnacka. Tento tyzden pokracujem, po antibiotikach.

daduss

Ok maria... ale ako ja som spomínala, do konca mája to ešte nechám tak. a uvidím.

Nanette... neboj sa nič, zvládneš to. Len treba odhodlanie a veľa sebazaprenia. Poznáme viac ľudí z okolia, ktorí rapídne schudli z delenej stravy, ale ako vidíš... môj prípad to nie je ... -:)

maria21

Vidím,že sme na tom rovnako. asi naozaj do tretice všetko dobré. Len tie raňajky to ovocie mi nechutí každý deň aj keď niekedy si dám ovocné raňajky. Ak sa dáte na 90dňovku pôjdem s Vami.