KTO SA PRIDA? Pridavajte návrhy, recepty, tipy ....
Delena strava
ale som prisla na to ze nie ja som na vine xixiixxixixi ale moje okolie, no da sa nieco riesit so stravou ked vcera sa otec dovali s 1,5 kg cokoladovými bonbonami, poobede pride manzel od svojej mamy nabaleny, kolac, vyprazane ryby, cestovinovo-fazulový salat - s majonezou, ako som sa vrcholne vytocila!!!!!!!!
Stale tu niekto s niecim dolezie a potom ja mam trpiet!!!! som povedala, ze je vrcholne neslusne niekomu robit takto naschval!! - aj kedoni to nerobia naschval ale ..... aj ked o tej svokre by som porozmyslala...
majka ty si skusala tu mliecnu nie? napis mi viac o tom ako ti to slo, ale pravdu :-) :-) xixixixi, dalo sa to vydrzat? robila si to poctivo? ....
no kvôli tomu rozpisu mi vadi ta 2týždnovka .... nejak blizsie som to nestuovala ale neni na principeDS??
No ja by som mala radsej studovat socialnu politiku, lebo vo stvrtok sa budem potit ako pes, ale ja tiez radsej myslim nad blbostami :-)
no katka, aspoň si prišla na to, čo ti vadí... ja som zatiaľ na to neprišla... chichichi
je vidieť, že mám dnes málo práce, rozmýšľam nad sprostosťami.
ja uz som prisla na to mne vadiked mam rozpisane co mam jest od rana do vecera, ja ked som si robila jedalnicek, tak som mala len obedyp opisane, to ma asi odradza :-)
tu v katwegorii chudnutie je ta dietka majka..www.zdravie.sk
je aj tu na tomto fore...
niektorí ju volajú octová, niektorí dvojtýždňova...
je na chudnutí a na strane 2. že téma zaujímavá diéta.
pozri sa a povedz svoj názor
Este k 90dnovke - ja ju neodpisujem, len som sa nou dlho zaoberala tak este skoro ze by som k nej sa vratila .-) to ovocie, este teraz som z neho prejedena, preto mi to vadi, inac ju ako neospisujem, je ot dobra dieta, alenie pre mna v tomto case :-)
No ja take ze slaninka, klobaska, sunka ani nejem :-) zato sladke to hej ... a kade co ine .... tiez si myslim, ze uz som mohla mat davno vyskusanu tu mleicnu, nejak pred 2 týždnami ma chytla myslienka a uz som mohla byt po nej, teda ak by som ju vydrzala, a teraz som mohla nadavat alebo byt rada :-)
Dadus mas na mysli tie rastlinne a zivocisne hlavne skupiny a podskupiny, no mam doma tu knihu ja som ju nasla v jednom antikvariate .... no to je prisnejsia delena ..... ako to co robime to je pravda.... co ja viem :-(