KTO SA PRIDA? Pridavajte návrhy, recepty, tipy ....
Delena strava
TAK KED UZ 15 KIL NIEKTO NEVIDI TAK AKO SORRY :-) Daduss aj tvojich 7 kil, ved to je velky ubytok, nechapem, co im to robi ze to nevidia - teda nechcu vidiet
Majka - no koliese, lebo ani sa niet co divit, aj mne tak isto - ked pard nid - napriklad cez tyzden sa snazime zide dole a vikend sme ako urvate z retaze tak to pride späť ...... PRE NAS DIETU NEVYMYSLELI :-) xixixixixiä
Daduss - no zasa moja svokra je vsimava az velmi, ale stale chce do nas nieco pchat!!!!
no mňa dávno všetci okolo strašili, ked som nebola spokojna s 50-timi kilami, však počkaj, uvidíš po 30-tke. a už je to tu. a neviem si predstviť čo bude ďalej...
katka, ta dieta je na pricncipe delenej stravy, ale tak prisnejšie by som povedala. co by sa aj hodilo prisnejsie na mňa.
Alebo ako sa mi manžel niekedy smeje, ked som zufala, že na mňa maly dvor a velky bič ... chichichi
katka, veľmi dobre si to pamätáš...
pred vianocami som mala ešte o dve kilá menej ako teraz, a nikto si to nevšimol.
okrem manžela a mojej mamky. samozrejme aj kolegynky a kámošky si všimli, však to bolo dole 7 kíl. ale svokra ani slovo, ona iba vidí ked priberiem.
ale aspoň že to už nie ako predtým. Vtedy som mala cez 65-66 a teraz mám 60,5. takže som aj tak spokojná, ale stále to nie je ono.
skúšala asi týždeň, ale bola som hladná je tam pre mňa ani nie malé množstvo jedla ale k masu mi chýbala zelenina, k tvarohu mi tiež niečo chýbalo, keď bola zelenina na olovrant tak mi bolo veľa, ale aj tak som už nedodržala tie tri hodiny. Ale vyskúšaj keď budeš po skúškach možno to tebe bude vyhovovať. Mne to nevyhovovalo, ja aj v delenej mám radšej zemiaky, ryžu a cestoviny, mäso, mlieko syr pomenej. Neutrál (jogurt, kyslá smotana a syr) to mi vyhovuje ale váha stojí aj keď ide dole 1.5 ale sa to zas vráti späť.
majka ale kolko si dala dole??
Daduss ako tvoja svokra? este je stale taka nevsimava a vychvaluje len svagrinu tusim ked dobre pamatám??