KTO SA PRIDA? Pridavajte návrhy, recepty, tipy ....
Delena strava
aha tak ja som zlep ochopila ...som myslela ze naraz vsetko tuniak, vajicko aj syr ... sorry ..nepochopila som ... beriem späť. aj ked ja by som tam drbla asi vsetko chichichi
neviem katka, čo si tým chcela povedať. trošku nechápem.
ako že je zlý na večeru zeleninový šalát so syrom vajíčkom alebo tuniakom. Ako myslíš že je lepšie iba čistý zelninový šalát?
ináč nedávam tam včertko naraz to je jasné. Bud vajíčko, alebo syr, alebo tuniaka...
neviem to len tak sa pxtam ci nebol by vhodnejsi na veceru zeleninovy salat .... namiesto otoho s vajickom, tuniakom a syrom...
naviem maria, asi niekde robíme chybu.
ja jedávam taký zeleninový šalát ako hovoríš klasika na včeru, nakrájam si tam syr alebo vajíčko, alebo tuniaka a už bez pečiva, lebo niekedy som si aj pečivo dávala. ale v pohode si dám lyžičku oleja.ˇInáč čakám či sa mi nepreje, lebo už dva týždne večeriavam šalát. ale vždy si tam niečo obmením. tak hádam nie.
ja som tiež 5 krát jedla, potom som to zmenila zase na 3 resp. 4 že si dám na desiatu ovocie, lebo z 5 malých porcií sa stávali 5 poricí a boli čoraz väčšie. Tak radšej sa najem viac, ale len 3 krát denne.
mimochodom ja som tie 20 kíl pribrala ked som bola tehotná.
a aj mne rozprávali, ako schudnem, len musím kojiť, samé kilá pojdu dole, ani nebudem vedieť ako.
Dobre som ja vedela, ako išli dole. ťažko a makala som na sebe jak divoch. ale to bol pred 12-timi rokmi a od vtedy sa moja chuť na cvičenie zmenila. chichichi
jaaaaj kde su tie reci okolia, ze po porode schudneeeeeeeees este viac ako pred tehu neboooooj :-) no vidim :-) xixii uz mi je z toho smiesno
katka, my ťa chápeme...
ja síce trošku cvičim, ale nie je to čo bývalo. Na bicykel sadnem tak raz-dva krát za týždeň, a včera som rozmýšľala, že trošku pobehať by som po večeroch mohla, lebo je dlho svetlo. ale po celedennej drine v práci, učení, varení praní, žehlení ... a ešte neviem čom som rada, že si sadnem a vyložím nohy